ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ

Αρχίζει η κατασκοπεία

Πέντε φιλικούς αγώνες, τους οποίους θα δώσουν το προσεχές διάστημα οι αντίπαλοι της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008, θα παρακολουθήσουν ο Οτο Ρεχάγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης. Οι αγώνες είναι: Αγγλία – Ουγγαρία (30/5), Ιαπωνία – Μάλτα (4/6), Σαουδική Αραβία – Τουρκία (31/5), Νορβηγία – Κορέα (1/6), Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Σαουδική Αραβία (7/6).

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σίριαλ με Επαλέ

Εντός της εβδομάδος αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή ή όχι του Ζοέλ Επαλέ στον Ηρακλή. Ο Καμερουνέζος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα, μιας και η πρόταση που του έχει γίνει είναι ικανοποιητική, περιμένει όμως από τον Γιώργο Σπανουδάκη να πάρει τις εγγυήσεις που έχει ζητήσει προκειμένου να νιώθει ασφαλής σε ό,τι αφορά τη συνέπεια της διοίκησης στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΑΠΕΛΟ

«Δεν θα υποβιβαστούμε»

Σίγουρος για την παραμονή της «μεγάλης κυρίας» στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος εμφανίσθηκε σήμερα ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη Γιουβέντους «θύμα» του σκανδάλου. Εν όψει του Μουντιάλ, ο Καπέλο ήταν απόλυτος: «Δεν πρόκειται να τους επηρεάσει τους διεθνείς. Αντίθετα, η εθνική ομάδα θα είναι πιο δυνατή».

ΡΟΝΑΛΝΤΟ

«Αστρονομική» πρόταση

Μια εξωπραγματική πρόταση περιμένει τον Ρονάλντο στην Αμερική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Estado de Minas, η ομάδα Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Βραζιλιάνο άσο 120 εκατομμύρια δολάρια για δεκαετές συμβόλαιο, δηλαδή 9,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

ΟΦΗ

Πλώρη για Λουτσιάνο

Στο Ηράκλειο θέλουν τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Ο Μύρων Σηφάκης εκτιμά πολύ τις ικανότητες του Βραζιλιάνου και ζήτησε από τη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτησή του. Αγωνία υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ για την εξασφάλιση αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Πρωτοδίκως η ΕΠΟ δεν έδωσε άδεια στον ΟΦΗ, που έχει περιθώριο έως τις 15 Ιουνίου για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Θέλει Ταραλίδη, Γιάννου

Ο Χρήστος Κανελλάκης θα συναντηθεί αύριο με τον Γιώργο Λούβαρη, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να συζητήσουν το αν υπάρχουν προοπτικές απόκτησης των Γιάννη Ταραλίδη και Κλέοπα Γιάννου ή παραχώρησής τους ως δανεικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή