ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στο Μονακό θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα και την κάτοχο του Κυπέλλου UEFA, Σεβίλλη. Η συνάντηση θα γίνει στο «Λουί Ντε» με ώρα έναρξης 21.45. Το Σούπερ Καπ θα γίνει μία ημέρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UΕFΑ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Υστερα από 13 χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Γκάμπρι Γκαρσία ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον σύλλογο της Καταλωνίας. Ο 27χρονος μέσος γνωστοποίησε την απόφασή του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε παρουσία του προέδρου του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα και του αθλητικού διευθυντή Αϊτορ Τίξι Μπεγκιριστάιν. «Η απόφαση να φύγω ήταν δύσκολη, γιατί πάντα ένιωθα τον σύλλογο σαν το σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να φανεί σαν αποχαιρετισμός. Καλύτερα θα ήταν να λέγαμε ότι θα τα πούμε σύντομα». Ο Γκάμπρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα το 1999 και είχε 128 παρουσίες στην πριμέρα ντιβιζιόν.

ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτα Ρότερνταμ, Ρασίντ Μπουαουζάν, τιμωρήθηκε από το εφετείο της Χάγης με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, για ένα σκληρό τάκλιν που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό αντίπαλου παίκτη, σε αγώνα που έγινε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκεκριμένα, ο Μπουαουζάν είχε χτυπήσει τον Νιλς Κόκμαγιερ σε παιχνίδι της δεύτερη κατηγορίας με τους Γκο Αχέντ Ιγκλς, στις 17 Δεκεμβρίου 2004. Ως συνέπεια του τάκλιν αυτού, ο Κόκμαγιερ υπέστη κάταγμα και, καθώς η κατάστασή του παρουσίασε επιπλοκές, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή