Γιάγια Τουρέ: Στόχος μας η αξιοπρέπεια της Ακτής

Γιάγια Τουρέ: Στόχος μας η αξιοπρέπεια της Ακτής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάγια Τουρέ δεν πετάει στα σύννεφα. Ο άσος του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην αργεντίνικη ιστοσελίδα «ole.clarin», επισήμανε ότι ο βασικός στόχος της Ακτής του Ελεφαντοστού θα είναι μια αξιοπρεπής παρουσία. «Πάμε στη Γερμανία για να αποκομίσουμε εμπειρίες. Σε καμία περίπτωση η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν είναι αυτοσκοπός. Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και να μη ρεζιλευτούμε», ξεκαθάρισε ο μέσος των νταμπλούχων Ελλάδος.

– Στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την Ελβετία, αναμένεται να κάνει επιτέλους την… πολυαναμενόμενη επιστροφή του ο Φραντσέσκο Τότι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Μαρτσέλο Λίπι, αποφάσισε να δοκιμάσει σ’ αυτό το παιχνίδι την ετοιμότητα του μέσου της Ρόμα, ο οποίος από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα ματς. «Ο Τότι μαζί με τον Ντελ Πιέρο θα παίξουν στο πρώτο από τα δύο φιλικά μας. Ο σκοπός μου είναι να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μου. Θα κάνω πολλές αλλαγές και στα δύο ματς…», δήλωσε ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την αγωνία του γι’ αυτήν την επιστροφή. «Εχω δουλέψει πολύ και αισθάνομαι καλά. Πιστεύω ότι σε δυο εβδομάδες θα είμαι απολύτως καλά…» τόνισε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος πιθανότατα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο φιλικό της «σκουάντρα ατζούρα» με αντίπαλο την Ουκρανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή