Επιστρέφουν με προπονητή, Νικολαΐδης και Ιβιτς

Επιστρέφουν με προπονητή, Νικολαΐδης και Ιβιτς

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή, σήμερα, του Ντέμη Νικολαΐδη θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο στο θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό, πιθανότατα θα φέρει μαζί του και τον φάκελο με το όνομα και το πλήρες βιογραφικό του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος.

Το ενδεχόμενο να μην έχουν τελεσφορήσει οι επαφές με κάποιον υποψήφιο μοιάζει απίθανο, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα έπαιρνε παράταση και η παραμονή των Νικολαΐδη – Ιβιτς, οι οποίοι έφυγαν αποφασισμένοι να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Το όνομα του νέου προπονητή δεν έχει διαρρεύσει και κρατείται μυστικό. Η ΠΑΕ το μόνο που άφησε να διαρρεύσει είναι ότι διαψεύδει τις δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού Ντομινίκ Μπιζοτά, ο οποίος υποστήριξε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ο αριστερός μπακ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τιάγκο, χαρίζει λεφτά στον σύλλογο που ανήκει ώστε να του διευκολύνει την οριστικοποίηση της μεταγραφής του! Ο Βραζιλιάνος, με βουλγαρικό διαβατήριο, έχει συμφωνήσει σε όλα (χρονική διάρκεια συμβολαίου και οικονομικοί όροι) με τη διοίκηση της «Ενωσης» και, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει κόλλημα στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, είναι πρόθυμος να χαρίσει το 20% που είχε λαμβάνειν σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, όρος ο οποίος περιλαμβανόταν στο συμβόλαιό του με τη βουλγαρική ομάδα.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Αθήνα θα πρέπει και οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ να μειωθούν αισθητά για να πλησιάσουν την προσφορά της ΑΕΚ, η οποία πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Τα βουλγαρικά ΜΜΕ ανέφεραν και χθες ότι η πρόκληση να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τον Τιάγκο και ο βασικός λόγος που πιέζει τη διοίκηση να ενδώσει και να αξιώσει χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις. Αλλωστε, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει στον Τύπο της χώρας του, τα χρήματα που θα λάβει από την ελληνική ομάδα δεν είναι πολύ περισσότερα από όσα του προσφέρει η ΑΕΚ.

Εξάλλου, κοντά σε συμφωνία με την Ελσίνκι για την απόκτηση του Περπαρίμ Χετεμάι φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο σύλλογος της Φινλανδίας ενημέρωσε τόσο τη διοίκηση της «Ενωσης» όσο και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Ντεφάντι, πως είναι διατεθειμένος να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή