Μερικό «λίφτινγκ» στον Ολυμπιακό

Μερικό «λίφτινγκ» στον Ολυμπιακό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τιμόνι του Ολυμπιακού για τα δύο επόμενα χρόνια θα βρεθεί ξανά ο Τάσος Κουμπλής. Η ομάδα βόλεϊ του Πειραιά ανακοίνωσε -και επίσημα- την πρόσληψη του προπονητή ενώ με τα ερυθρόλευκα θα αγωνιστούν την επόμενη περίοδο και οι Μάριος Γκιούρδας, Αλεξ Ντίαζ (Ελληνοκουβανός), Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Εουμπέρ Ενό, Βέλικο Πέτκοβιτς (Σερβία) και Μίτρε Τζούριτς. Ολες οι μεταγραφές έγιναν ύστερα από επιθυμία του νέου προπονητή του συλλόγου, ενώ αναμένεται το τμήμα να ενισχυθεί και με άλλους αθλητές καθώς μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αποκτήσει κάποιο όνομα-κράχτη.

Στο στρατόπεδο του πρωταθλητή, Παναθηναϊκού, ακόμη δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Χαβιέ Βέμπερ. Τα… λαγωνικά των «πρασίνων» αναζητούν τον διάδοχο σε Λατινική Αμερική και Ιταλία ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε επικοινωνία με καταξιωμένους προπονητές. Βασικός στόχος του προέδρου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου, είναι να έρθει στην ομάδα άτομο που θα μπορεί να συνεχίσει το έργο του Αργεντίνου. Προτεραιότητα έχουν δώσει στον Παναθηναϊκό στο θέμα του προπονητή και στη συνέχεια θα κινηθούν στην αγορά για παίκτες.

«Αστέρια» στην άμμο

Τα νιάτα, η ομορφιά και ο αθλητισμός θα «ζωντανέψουν» από σήμερα τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Π. Φαλήρου. Η χώρα μας φιλοξενεί για 5η χρονιά τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ. «Θα διεξαχθεί ένα από τα καλύτερα τουρνουά, στις καλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο. Η διοργάνωση θα είναι πιο δύσκολη από ποτέ», δήλωσε η Β. Καραντάσιου. Στους προκριματικούς προκρίθηκαν οι Αρ. Τέζα / Αθ. Δηλαβέρη. Εκεί θα βρουν τις Π. Κίτσου / Μ. Γκαραγκούνη, Κ. Νάστου / Αν. Κοκκίνου και Ελσα Κωστάμη / Φ. Κωστάμη ενώ στο κυρίως ταμπλό θα παίξουν οι Β. Καραντάσιου / Β. Αρβανίτη, Θ. Κουτρουμανίδου / Μ. Τσιαρτσιάνη και Κ. Νικολαΐδου / Φ. Παπαγεωργίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή