Πιο δύσκολη η διάκριση

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα πορευτεί η εθνική ομάδα πόλο, τουλάχιστον για το εφετινό καλοκαίρι. Ο διεθνής παίκτης ενημέρωσε τον προπονητή, Σάντρο Καμπάνια, ότι, προς το παρόν, δεν θα επιστρέψει, διότι είναι πολύ κουρασμένος, αλλά και διότι πονάει στον αριστερό αγκώνα. Ετσι, σε σχέση με την ομάδα που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα απουσιάζουν (αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία) από τις διοργανώσεις του 2006 τέσσερις παίκτες, οι Χατζηθεοδώρου, Αντώνης Βλοντάκης, Νίκος Δεληγιάννης και Πέτρε Σάντα. Σε σχέση, δε, με την ομάδα που ήταν 4η στους Ολυμπιακούς του 2004, θα λείπουν πέντε, αφού ο κ. Καμπάνια δεν έχει καλέσει και τον τραυματία Γιάννη Θωμάκο.

«Η Εθνική χωρίς τους πέντε θα είναι αποδυναμωμένη, αφού, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουμε από πίσω έτοιμους παίκτες. Υπάρχουν νέοι ταλαντούχοι, αλλά χρειάζονται 3-4 χρόνια για να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις. Ετσι, δύσκολα θα συνεχίσουμε τις μεγάλες επιτυχίες», λέει ο Χατζηθεοδώρου.

Για τους λόγους που έδωσε αρνητική απάντηση στον κ. Καμπάνια υπογραμμίζει: «Οι αιματολογικές εξετάσεις που κάναμε στον Ολυμπιακό έδειξαν ότι είμαι πολύ, πάρα πολύ κουρασμένος. Αλλωστε, από την αρχή αυτή ήταν η αιτία της αποχώρησης. Επί πλέον, πριν από τα πλέι οφ είχα πρόβλημα με τον αριστερό αγκώνα κι έπαιζα με ενέσεις και θεραπείες. Χθες, στην προπόνηση με τον Ολυμπιακό ούτε να κολυμπήσω μπορούσα. Ο γιατρός συνέστησε θεραπεία αποκατάστασης για 3-4 εβδομάδες. Αρα, δεν μπορώ ν’ ακολουθήσω την Εθνική. Βλέπουμε ξανά από του χρόνου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή