ΠΡΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σιμόνε Περότα χάνει το φιλικό της Ιταλίας με την Ελβετία. Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης. Το ιατρικό τιμ που εξέτασε τον 28χρονο άσο της Ρόμα απεφάνθη πως δεν έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοί του, κάτι που σημαίνει ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Πάει Γερμανία ο Γουέιν Ρούνι

Τελικά πάει Γερμανία, αλλά είναι άγνωστο αν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί. Ο Γουέιν Ρούνι, ο οποίος έχει καταφέρει να… ξεσηκώσει ολόκληρο το νησί με τον τραυματισμό του, στις 7 Ιουνίου θα επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις που θα δείξουν σε τι σημείο βρίσκεται το πόδι του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γερμανία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παρακολουθείται στενά από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σβεν Γκόραν Ερικσον. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με μια λιτή ανακοίνωση παρέτεινε την αγωνία των Αγγλων. «Ο τεχνικός της Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Ερικσον, επιβεβαίωσε ότι ο Γουέιν Ρούνι θα πάει στη Γερμανία τη Δευτέρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Επειτα θα επιστρέψει στην Αγγλία την Τετάρτη για να υποβληθεί σε εξετάσεις στο Μάντσεστερ. Ο παίκτης θα συνοδεύεται από τον γιατρό της Εθνικής Αγγλίας, Λιφ Σουόρντ, ο οποίος θα αναλύσει και την εξέταση μαζί με τη Μάντσεστερ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πριμ – σεξ από τον Μπλαχίν…

Χαράς ευαγγέλια για τους Ουκρανούς διεθνείς, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά σε ένα πρωτοποριακό πριμ, σε περίπτωση που πετύχουν να προκριθούν στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ολεγκ Μπλαχίν, τους υποσχέθηκε άφθονο σεξ (!!!) με τις γυναίκες τους ή τις φιλενάδες τους. «Εγώ προσωπικά θα τους στείλω να περάσουν όμορφες στιγμές με τις γυναίκες τους, εάν προκριθούν στα ημιτελικά», τόνισε ο «τσάρος» στη ρωσική εφημερίδα Sport Express και πρόσθεσε: «Σας δίνω τον λόγο μου. Εγώ προσωπικά θα τους πάω στις γυναίκες τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή