ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλεονέκτημα για τους Χιτ

Μια ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ βρίσκονται οι Μαϊάμι Χιτ, που νίκησαν για τρίτη φορά τους Ντιτρόιτ Πίστονς (89-78) στον τελικό της Ανατολής. Η ομάδα του Σακίλ Ο’ Νιλ προηγήθηκε με διαφορά 14 πόντων στο α΄ ημίχρονο, ενώ οι Πίστονς με σερί 29-11 κατάφεραν να προηγηθούν, πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου. Ωστόσο, οι Χιτ, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Ουέιντ (31 π.) και Σακίλ Ο’ Νιλ (21), έφτασαν τελικά στη νίκη. Το επόμενο παιχνίδι Χιτ – Πίστονς θα γίνει σήμερα στο Ντιτρόιτ.

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ

Ξεχώρισε ο Κιλιγκαρίδης

Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης ξεχώρισε από ελληνικής πλευράς στον δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου κανό – καγιάκ ήρεμων νερών (Ντούισμπουργκ, Γερμανία). Ο πρωταθλητής μας πήρε μέρος στους μικρούς τελικούς του κανό στα 500 μ. και στα 1.000 μ., καταλαμβάνοντας την 7η και την 5η θέση αντίστοιχα. Σε ημιτελικούς του καγιάκ προκρίθηκαν η Αθηνά – Θεοδώρα Αλεξοπούλου και ο Απόστολος Παπανδρέου. Στους αγώνες συμμετείχαν 600 αθλητές από 57 χώρες.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Πέντε στη Ρώμη

Για τη Ρώμη αναχωρούν σήμερα πέντε Ελληνες καταδύτες, για να μετάσχουν στο 8ο γκραν πρι του παγκοσμίου κυπέλλου (2 – 6/6). Είναι οι Αλέξανδρος Μάνος (3 μ.), Στέφανος Παπαρούνας (3 μ.), Ιωάννα Δραζίνου (3 μ.), Ελένη Χατζημήτρου (3 μ., 3 μ. συγχρονισμένες) και Χριστίνα Τσιριπίδου (3 μ. συγχρονισμένες).

ΜΙΤΙΝΓΚ «ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ»

16 αγωνίσματα

Οκτώ αγωνίσματα ανδρών και ισάριθμα γυναικών περιέλαβαν οι διοργανωτές του διεθνούς μίτινγκ στίβου «22α Βαρδινογιάννεια». Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 21 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, εκτός της σφυροβολίας, που θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα. Τα αγωνίσματα του μίτινγκ είναι: Ανδρες: 100 μ., 200 μ., 3.000 μ., 110 μ. εμπόδια, 400 μ. εμπόδια, τριπλούν, δισκοβολία, σφυροβολία. Γυναίκες: 100 μ., 200 μ., 800 μ., 100 μ. εμπόδια, 400 μ. εμπόδια, επί κοντώ, μήκος, σφυροβολία.

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναχωρεί για Κόρντοβα

Για την Κόρντοβα της Ισπανίας αναχωρεί σήμερα η εθνική γυναικών βόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχει σε προκριματικό όμιλο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007. Η β΄ προκριματική φάση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο (16 – 18/6). Θ’ αγωνιστούν οι Δρούγκα, Κουτουξίδου, Σάκκουλα, Φραγκιαδάκη, Πλαγιαννάκου, Κούκου, Χατζηνικολάου, Τζανακάκη, Γεωργακοπούλου, Πατζαρτζίδου, Κιόσση και Βλάχου.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΟΕ

Αυτός, τουλάχιστον, ξέρει

Ο προπονητής του πόλο του Πανιωνίου, Γιάννης Γιαννουρής, που κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν διευθυντής λειτουργίας εγκαταστάσεων, εκπροσωπεί την Ελλάδα σε συνέδριο στη Λωζάννη (Ελβετία). Το συνέδριο οργανώνει η ΔΟΕ, με εκπροσώπους από τους προσφάτως διεξαχθέντες Ολυμπιακούς Αγώνες, θερινούς και χειμερινούς (Ατλάντα, Σίδνεϊ, Αθήνα, Νάγκανο, Σολτ Λέικ Σίτι, Τορίνο) και τους επερχόμενους θερινούς (Πεκίνο, Λονδίνο) και χειμερινούς (Βανκούβερ). Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την οργάνωση των Αγώνων και τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Πλώρη για το Ευρωπαϊκό

Καταρτίστηκαν οι εθνικές ομάδες ιστιοπλοΐας σε λέιζερ και όπτιμιστ, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Με το εθνόσημο θα αγωνιστούν στα λέιζερ οι Γ. Μιτάκης, Β. Πετρακόπουλος, Θ. Κουρτζής, Γ. Μαγγούρας και στα όπτιμιστ οι Φ. Καββάς, Β. Παπουτσόγλου, Π. Λαγός, Μ. Σταύρου, Αφρ. Κυρανάκου, Μ. Βουλγαράκη και Αμ. Χαλδαίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή