ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν επιβεβαιώνει για Ζε Ρομπέρτο

Δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας περί πρότασής του στον Ζε Ρομπέρτο. Τονίζεται (ανεπισήμως) ότι η μόνη επαφή με τον Βραζιλιάνο διεθνή έγινε πέρυσι και ότι εφέτος δεν εκδηλώθηκε το παραμικρό ενδιαφέρον. Οι ίδιες πηγές αφήνουν ανοικτό το θέμα ενός άλλου Βραζιλιάνου διεθνούς, του Ντελίνσον, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη λίστα των «πρασίνων». Η μεταγραφή του Χάνσον έχει σκαλώσει προς το παρόν στις απαιτήσεις της Χέρενβεν, η οποία σύμφωνα με μια σουηδική εφημερίδα ζητεί 1,3 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με μια άλλη 2 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει 700 χιλ. «Κουράστηκα» είναι η δήλωση του Σουηδού διεθνούς. Ο Χάνσον έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, έναντι 2 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Νέος γυμναστής θα είναι ο 36χρονος Αυστριακός Γκέραρντ Τσάλινγκερ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην Αούστρια Βιέννης.

ΠΑΟΚ

Στους δρόμους οι οπαδοί

Μετά τη συγκέντρωση της Δευτέρας, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο οποίο έδωσαν «το παρών» περισσότεροι από δύο χιλιάδες, ζητώντας τη συμπαράσταση της Πολιτείας: «Αυτό που θέλουμε είναι η Πολιτεία να βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς» απαιτούσαν οι συγκεντρωμένοι, που βλέπουν ότι μετά το φιάσκο στην υπόθεση Αγγελόπουλου δεν υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα. Παρά τις όποιες κινητοποιήσεις, όμως, δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Ο Φουτσίνι, ωστόσο, έμεινε ελεύθερος.

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

Συμφωνία Ιντερ – Μουρίνιο;

Τελευταία περίοδο η Τσέλσι θα έχει προπονητή τον Μουρίνιο. Αν πιστέψουμε την Corriere dello Sport, ο Πορτογάλος από την περίοδο 2007-08 θα μετακομίσει στο Μιλάνο και θα αναλάβει την Ιντερ. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα έχει ξεκινήσει ήδη να συζητά με τον ισχυρό άνδρα των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι, και μάλιστα φέρεται να έχουν προχωρήσει σε συμφωνία. Ο Μοράτι θέλει να δει την Ιντερ και πάλι στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και θεωρεί πως ο Μουρίνιο είναι ο ιδανικός για να μπορέσει να υλοποιήσει την επιθυμία του.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΒΕΡΟΝ

«Αντίο», Καμπιονάτο

Τέλος ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν από τους «νερατζούρι». Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας διέκοψε τη συνεργασία της με τον Αργεντίνο μέσο, τον οποίο είχε στο ρόστερ της για δύο σεζόν, ως δανεικό, αφού, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, δεν μπορούσε να περιμένει την απάντησή του. Ο Βερόν, ο οποίος δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα για το παγκόσμιο κύπελλο, βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του στην Αργεντινή, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα μετακινηθεί μόνιμα από την Τσέλσι σε ομάδα της χώρας του. Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός της Ιντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, φαίνεται πρόθυμος να κρατήσει τον Νταβίντ Πιζάρο, με σκοπό να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή