Βάσει προγράμματος…

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ. Η Αργεντινή και η Ολλανδία φαίνεται ότι δεν είχαν σημαντικούς λόγους για να τα δώσουν όλα χθες βράδυ στην «Κόμερτζμπαν Αρένα». Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, οι «μπιανκοσελέστε» και οι «οράνιε» έμειναν στο 0-0, τερματίζοντας στην 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα του 3ου ομίλου. Πλέον, στη φάση των «16» η Αργεντινή βρίσκει στον δρόμο της το Μεξικό και η Ολλανδία την Πορτογαλία. Αν συνεχίσουν, στον προημιτελικό γύρο θα παίξουν οι μεν Αργεντίνοι με τη Γερμανία ή τη Σουηδία, οι δε Ολλανδοί με την Αγγλία ή τον Ισημερινό. Εως τον τελικό δεν… προβλέπεται η πάντα ενδιαφέρουσα μάχη Βραζιλίας – Αργεντινής…

Αναμφίβολα, ήταν φτωχό το θέαμα που προσφέρθηκε χθες βράδυ, από δύο παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Εχοντας εξασφαλίσει και οι δύο ομάδες την πρόκριση, σε εκκρεμότητα ήταν μονάχα η πρωτιά του ομίλου – οι παίκτες του Χοσέ Πέκερμαν και του Μάρκου φαν Μπάστεν δεν ανέβασαν στροφές στη μηχανή τους. Αποτέλεσμα αυτού να χαθούν λιγοστές φάσεις, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Πιο κοντά στο γκολ έφθασε η Αργεντινή, καθώς είχε δοκάρι στο 28΄ με προβολή του Τέβες. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα, οι δύο τερματοφύλακες, Αμπονταντζιέρι και Φαν ντερ Σάαρ, περιορίστηκαν σε ρόλο θεατή. Προς το φινάλε, πάντως, οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που πίεσαν περισσότερο, αλλά την τελευταία ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Τέβες στο 91΄.

Ο Ισπανός διαιτητής «κιτρίνισε» τους Καμπιάσο, Ντε Κλερ, Οϊέρ, Κούιτ, Μασεράνο.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φαν ντερ Σάαρ, Μπουλαρούζ, Οϊερ, Γέλενς, Ντε Κλερ, Σνάιντερ (85΄ Μαντούρο), Κοκού, Φαν ντερ Φάαρτ, Φαν Πέρσι (67΄ Λαζνάατ), Φαν Νίστελροϊ (55΄ Μπάμπελ), Κούιτ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αμπονταντζιέρι, Μπουρντίσο (24΄ Κολοτσίνι), Αγιάλα, Μιλίτο, Κουφρέ, Μασεράνο, Μάξι, Καμπιάσο, Ρικέλμε (79΄ Αϊμάρ), Τέβες, Μέσι (68΄ Κρουζ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή