Τρικυμία στην πισίνα για Χρήστο Αφρουδάκη

Τρικυμία στην πισίνα για Χρήστο Αφρουδάκη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ο Εθνικός ανακοίνωσε χθες ότι συμφώνησε με τον Χρήστο Αφρουδάκη για διετή συνεργασία, ο ΝΟ Βουλιαγμένης υποστηρίζει πως ο 22χρονος διεθνής πολίστας ανήκει σε αυτήν. Βασίζεται στο ότι το πόλο δεν είναι επαγγελματικό άθλημα και πως, όταν ο Αφρουδάκης πήγε στην ιταλική Ποζίλιπο, δεν είχε τη συναίνεση του σωματείου του. Βάσει του νόμου 2725/99 δε (άρθρο 33, παράγραφος 10), αθλητής ερασιτεχνικού σωματείου που μεταγράφεται σε ομάδα του εξωτερικού χωρίς τη συναίνεση του συλλόγου του, εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα, εντάσσεται αυτοδικαίως στη δύναμη του σωματείου στο οποίο ανήκε πριν από τη μεταγραφή του. Ο ΝΟΒ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τον παίκτη, ώστε, αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει, να έχει όφελος. Βρισκόμαστε, λοιπόν, ενώπιον νέου «σίριαλ».

Η μεταγραφή του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής Σερβίας, Σέφικ, στον Εθνικό δεν ολοκληρώθηκε χθες. Αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα.

– Ο Τάσος Παπαναστασίου δεν είναι πλέον προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΝΟΒ. Η διοίκηση ήθελε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Νέα προπονήτρια είναι η Αλεξία Καμένου, παλαιά δόξα της ομάδας. Ο Παπαναστασίου στη διετή παραμονή του στον Λαιμό, οδήγησε τον ΝΟΒ στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και σε ισάριθμες συμμετοχές σε φάιναλ φορ ευρωπαϊκών διοργανώσεων (3η θέση πέρυσι στο Τρόπαιο ΛΕΝ και 4η φέτος στο Κύπελλο Πρωταθλητριών).

– Η εθνική ομάδα νέων ανδρών θα μετάσχει στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει στο Σίσακ (Κροατία) από αύριο έως την Κυριακή, προετοιμαζόμενη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (22-29/7 στην Οραντέα, Ρουμανίας).Ν. Α. Κων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή