Φέγενορντ ο επόμενος σταθμός του Χαριστέα

Φέγενορντ ο επόμενος σταθμός του Χαριστέα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ο Αγιαξ συμφώνησε με τη Φέγενορντ για την παραχώρηση του Αγγελου Χαριστέα. Ο διεθνής επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του νέου τεχνικού του Αγιαξ, Χεν Τεν Κάτε, είχε όμως συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Τελικά, ο σύλλογος του Ρότερνταμ έδωσε τα χρήματα που ζητούσε ο Αγιαξ και ενέταξε στο δυναμικό του τον Χαριστέα, με τον οποίο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στη Φέγενορντ, ο Χαριστέας καλείται να καλύψει το κενό του Ντιρκ Κούιτ, που παραχωρήθηκε αντί 18 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ. Ο προπονητής, Ερβιν Κούμαν, χαρακτήρισε τον 26χρονο διεθνή ως την καταλληλότερη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή και με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. «Είναι πολύ δυνατός με την μπάλα και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Επιπλέον, έδειξε από την πρώτη επαφή που είχαμε ότι ήθελε πολύ να ενταχθεί στη Φέγενορντ», δήλωσε.

Ο τεχνικός διευθυντής της Φέγενορντ, Πέτερ Μποζ, υπογράμμισε σχετικά: «Ο Αγγελος γνωρίζει καλά το ολλανδικό πρωτάθλημα, τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά και το τι περιμένουμε από αυτόν. Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη λύση. Αν και είναι δύσκολο να διαδεχθεί τον Κούιτ, ο Χαριστέας έχει την εμπειρία και τη φιλοδοξία για να το καταφέρει». Ο Χαριστέας μεταγράφηκε στον Αγιαξ από τη Βέρντερ Βρέμης τον Ιανουάριο του 2005. Επαιξε σε 45 επίσημα παιχνίδια και πέτυχε 15 γκολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή