«Σκόνταψαν» οι Κλίβελαντ Καβαλίερς

«Σκόνταψαν» οι Κλίβελαντ Καβαλίερς

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σερί, θετικά ή αρνητικά για κάθε ομάδα, δημιουργούνται για να «σπάσουν» κάποτε οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση, ύστερα από έξι συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους. Η ομάδα του Λε Μπρον Τζέιμς ηττήθηκαν με 101-98 από του Νιου Γιορκ Νικς, έχοντας πρωταγωνιστές τους Εντι Κάρι (24 π.) και Κουεντίν Ρίτσαρντσον (27π.) που σχολίασε για τον συμπαίκτη του: «Είναι ο άνθρωπός μας. Σ’ αυτόν δίνουμε την μπάλα και θέλουμε να κυριαρχεί στα κρίσιμα σημεία».

Εσπασαν ρόδι

Στο ντέρμπι κορυφής της Δύσης, οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Σπερς με 83-75, παρά το γεγονός ότι προερχόντουσαν από δύο σερί ήττες. Ηταν η πρώτη τους νίκη επί των «Σπιρουνιών» από τον Απρίλιο του 2005. Οι Σάρλοτ Μπόμπκατς είχαν εκνευριστική αστοχία και γνώρισαν την ήττα από τους Χοκς με 99-90. Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζόι Τζόνσον, που σκόραρε τους 22 από τους 36 πόντους του στη δεύτερη περίοδο.

Παρά την απουσία του Ντιρκ Νοβίτσκι οι Ντάλας Μάβερικς έκαμψαν την αντίσταση των Ράπτορς (117-98) και πέτυχαν την 11η συνεχόμενη νίκη τους. Τι συνέβη με τον Γερμανό φόργουορντ; Ενιωσε ζαλάδες και αισθάνθηκε τα μάτια του να θολώνουν, με αποτέλεσμα να καθίσει στον πάγκο στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Το κενό του κάλυψε ο Τζος Χάουαρντ με 26 πόντους.

Νίκη των Φοίνιξ Σανς

Φοίνιξ Σανς-Χιούστον Ρόκετς: 102-91

Αρχικά, οι Φοίνιξ Σανς έχαναν με διαφορά 22 πόντων από τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά στη συνέχεια, σημείωσαν σερί (19-5) στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη επί του Χιούστον (102-91).

«Κλειδί» της νίκης των «Ηλιων» ήταν ο Καναδός Στιβ Νας που πέτυχε 8 καθοριστικούς πόντους στο τελευταίο 3λεπτο του αγώνα. Ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίστηκε για 6 λεπτά, αστοχώντας σε δύο σουτ, ενώ είχε ένα ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Μπόστον Σέλτικς-Νιου Τζέρσεϊ Νετς: 103-106, Σιάτλ Σουπερσόνικς-Ορλάντο Μάτζικ: 84-94, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Ιντιάνα Πέισερς: 106-108, Λος Αντζελες Κλίπερς-Μεμφις Γκρίζλις: 105-90.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή