Και Σέζαρ στη φαρέτρα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι επιλογές του Τροντ Σόλιντ για το κέντρο της άμυνας εν όψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Νορβηγός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ζούλιο Σέζαρ να προπονείται κανονικά, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο πόδι. Ετσι, ο Βραζιλιάνος θα είναι στην ενδεκάδα και θα παίξει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Θανάση Κωστούλα. Στον πάγκο θα καθήσει ο Γιώργος Ανατολάκης, καθώς οι Ουαντού και Καψής δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου συνεχίζει να δίνει… μάχη με τον χρόνο ώστε να αποθεραπευθεί πλήρως και να παίξει κατά της Σαχτάρ. Για μία ακόμη ημέρα ο Κύπριος επιθετικός συνέχισε πολύωρο πρόγραμμα θεραπεία, πρωί και απόγευμα. Εκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο. Ο Νε ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Πατσατζόγλου εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού Λάκη Νικολάου, ο οποίος διαπίστωσε ότι είναι σε πολύ καλό στάδιο η πορεία αποκατάστασης του διεθνούς μέσου.

Σε ό, τι αφορά στα πλάνα του Σόλιντ για την ενδεκάδα, προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Ζούλιο Σέζαρ, Κωστούλα, Ντομί, Στολτίδη, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Μπαμπανγκίντα, Οκκά και Μπόρχα. Θέση διεκδικούν οι Γεωργάτος, Καστίγιο και Καφές. Ο Νορβηγός ενημέρωσε τους παίκτες ότι η χριστουγεννιάτικη άδειά τους αρχίζει στις 20 του μηνός και θα πρέπει να επιστρέψουν στου Ρέντη στις 27/12. Οι Ριβάλντο, Μπαμπαγκίντα, Ζούλιο Σέζαρ και Ριβάλντο ζήτησαν μία παραπάνω ημέρα άδεια λόγω του μακρινού ταξιδιού που θα κάνουν στην πατρίδα τους. Να σημειωθεί ότι ο Καστίγιο επιλέγει την εθνική Μεξικού για να αγωνιστεί. Ο δε Ριβάλντο δήλωσε χθες ότι μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο θα ασχοληθεί με τον εντοπισμό ταλέντων στη Βραζιλία τα οποία θα φέρνει στην Ευρώπη και γιατί όχι στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα απόκτησης του Φάνη Γκέκα το καλοκαίρι, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καταβάλουν 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να τον φέρουν στο λιμάνι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή