ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Βασίλης Τεροβίτσας θα είναι ο διαιτητής του σημαντικότερου αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Αρης – Πα ναθηναϊκός. Ο Ηλίας Τσίκινης θα διευθύνει τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, ενώ ο Θοδωρής Γκαϊτατζής θα σφυρίξει στο παιχνίδι ΑΕΚ – Ιωνικός. Οι διαιτητές στους υπόλοιπους αγώνες θα είναι οι: Ατρόμητος – Καλαμαριά: Κουκουλάκης, Λάρισα – Εργοτέλης: Τσαχειλίδης, Ηρακλής – Αιγάλεω: Σταυρίδης, ΟΦΗ – Ξάνθη: Φωτιάδης, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Πολατιάν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μονόδρομος είναι η κατάκτηση του τρίποντου στον αγώνα με την Καλαμαριά, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο. Κανονικά προπονήθηκαν χθες Λουτσιάνο, Αντερσον, Ντόε.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Σε συμφωνία με τον Ζακ Παβιό για συμβόλαιο 1,5 χρόνου προχώρησε χθες η ομάδα της Νίκαιας. Ο Γάλλος αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Ξάνθη.

ΛΑΡΙΣΑ: «Μέσα στο μυαλό μου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη», τόνισε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Δώνης για τον κρίσιμο αγώνα με τον Εργοτέλη.

ΞΑΝΘΗ: Οι Ολισαντέμπε, Παπαδημητρίου και Βίζιο προπονήθηκαν κανονικά μετά καιρό. Ο Κόρσος συνέχισε τη θεραπεία του.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ο Μάριο Ρεγκέιρο υπέστη ρήξη συνδέσμων στο αριστερό του πόδι στην προπόνηση και θα λείψει έξι με επτά μήνες.

ΧΙΝΤΙΝΚ: Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου την Εθνική Αυστραλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή