Αδυνάτισε τον Ρονάλντο, παχαίνει το… μάρκετινγκ

Αδυνάτισε τον Ρονάλντο, παχαίνει το… μάρκετινγκ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ αποτελεσματικό φαίνεται πως είναι το… κέντρο αδυνατίσματος «Ρεάλ Μαδρίτης», τουλάχιστον στην περίπτωση του Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος σταρ, γνωστός στην ισπανική πρωτεύουσα και ως «γορδίτο», δηλαδή χοντρούλης, εμφανίζεται πλέον σαφώς λεπτότερος, χάνοντας πάνω από δύο κιλά μόνο την τελευταία εβδομάδα. Ετσι ο Φάμπιο Καπέλο, ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίζεται τόσο ενθουσιασμένος με την απώλεια βάρους του Ρονάλντο, ώστε σκοπεύει να τον συμπεριλάβει στη βασική ενδεκάδα της ομάδας απόψε, στον αγώνα με την Αθλέτικο Μπιλμπάο. Εχοντας περάσει σχεδόν όλο το 2006 με βάρος πάνω από 90 κιλά, κάτι που του προξενούσε εμφανή προβλήματα τόσο στη σπιρτάδα του όσο και στην αντοχή του, όπως διαφάνηκε ιδιαίτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα 87,5 κιλά που δείχνει πλέον η ζυγαριά κάνουν τον Ρονάλντο να φαίνεται άλλος άνθρωπος.

Η ιατρική ομάδα της Ρεάλ τού είχε ορίσει αυστηρή δίαιτα, σε συνδυασμό με σκληρή προπόνηση. Ο ισπανικός Τύπος σχολιάζει μάλιστα ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδειξε απόλυτη πειθαρχία στις εντολές από την ομάδα και έτσι πέτυχε να βελτιώσει σημαντικά τη σιλουέτα του.

Ο Ιταλός τεχνικός προ καιρού είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ρονάλντο, τονίζοντάς του ότι είναι στο χέρι του να χάσει βάρος για να επιστρέψει στην ομάδα, και ο στράικερ υπάκουσε πλήρως κόβοντας το πολύ φαγητό. Συνεπώς, τώρα που ξεπέρασε και τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, ο Ρονάλντο αποτελεί βασική επιλογή για τον κ. Καπέλο τόσο για τον αποψινό αγώνα στο Μπερναμπέου όσο και για το παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, πλάι στον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν εάν το «φαινόμενο» θα επιλεγεί ως βασικός για το μεγάλο ματς με τη Σεβίλλη σε μια εβδομάδα.

Ψάχνοντας πώς θα εδραιώσει το όνομά της και εκτός ποδοσφαίρου, η Ρεάλ σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο ράγκμπι, όπου η αιώνια αντίπαλος Μπαρτσελόνα έχει ήδη παρουσία.

Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να γίνουν χορηγοί της ομάδας ράγκμπι Μαδρίδ Νοροέστε, με προοπτική την αγορά του συλλόγου, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, η Ρεάλ έχει ανακοινώσει ότι θα είναι χορηγός σε αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1 κατά το Ισπανικό Γκραν Πρι του 2007, ενώ αυτή την εβδομάδα έκανε γνωστό και ότι θα αποκτήσει και το δικό της αεροπλάνο 140 θέσεων, για τα ταξίδια της ομάδας.

«Το έμβλημα της Ρεάλ θα βρίσκεται στην ουρά του αεροσκάφους, που θα το αποκαλέσουν «Ρολς-Ρόις των ουρανών»», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ραμόν Καλδερόν. Μήπως, πάντως, πρέπει να επεκταθεί και στα κέντρα αδυνατίσματος η Ρεάλ;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή