Αρης: Μπορούμε νίκη με ΠΑΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις βαθμούς και τεράστια ψυχολογική ώθηση θεωρούν στον Αρη ο Γκιγέρμο Ογιος και οι παίκτες του ότι μπορεί να τους δώσει το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ρόλαντ Γκαρσία, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα. Αντίθετα ο Σέρτζιο Κόκε, κόντρα σε κάθε ιατρική πρόβλεψη, κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα δώσει το «παρών» στην αυριανή μεγάλη αναμέτρηση.

– Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς φοβόταν τη στάση που θα τηρήσουν οι παίκτες του μπροστά στα διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν. Τώρα ο προπονητής του «δικέφαλου», βλέποντας ότι όλα οδεύουν προς ένα αίσιο τέλος, φοβάται πλέον μη χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές του.

Η κίνηση, της οποίας ηγείται ο Νίκος Βεζυρτζής, είναι αποφασισμένη για να βάλουν τα πράγματα σε μία σειρά. Για αρχή θα καταβληθεί η δόση στον Ρολφ Φρίνγκερ ύψους 40 χιλιάδων ευρώ και θα ακολουθήσει η αντικατάσταση της εγγυητικής επιστολής 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα υπάρξει και χορηγία στη φανέλα η οποία θα ανακοινωθεί πριν από τα εντός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ο Βούκοτιτς μπορεί να υπολογίζει τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, καθώς και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που εξέτισε την ποινή του. Θα απουσιάσουν όμως οι τιμωρημένοι Μέγκαχεντ και Φερνάντες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παντελή Κωνσταντινίδη.

– Στον Ηρακλή, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο τόνισε ξεκάθαρα ότι παρά τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες η νίκη απέναντι στο Αιγάλεω είναι μονόδρομος για την ομάδα του, ενώ στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ελπίζουν σε καλύτερη διαιτησία στο Περιστέρι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή