Ημιτελικοί στο βόλεϊ με ιδιαιτερότητες

Ημιτελικοί στο βόλεϊ με ιδιαιτερότητες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι κάποιοι από αυτούς που θα γίνουν σήμερα στο Τόκιο, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του βόλεϊ. Ειδικά οι δύο ημιτελικοί. Και όχι μόνο γιατί είναι ημιτελικοί, αλλά διότι η… τύχη (δηλαδή, τα αποτελέσματα) το έφερε έτσι, ώστε στον έναν να συγκρούονται οι κάτοχοι του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου του 2004 (Βραζιλία) και του 2000 (Σερβία / Μαυροβούνιο), ενώ ο άλλος είναι σαν να έρχεται από το παρελθόν, αφού θα τεθούν αντιμέτωπες η Πολωνία και η Βουλγαρία.

Προγνωστικά δεν θα κάνουμε. Η Βραζιλία έχει σαρώσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια· είναι και η «εν ενεργεία» πρωταθλήτρια κόσμου, αφού θριάμβευσε το 2002. Η Σερβία / Μαυροβούνιο (τελευταία φορά εμφανίζονται ενωμένες οι δύο εθνικές ομάδες) έκανε πανστρατιά. Επέστρεψαν αρκετοί παλαιοί μεγάλοι παίκτες, που, σε συνδυασμό με τα νέα ταλέντα, δημιούργησαν ισχυρότατο σύνολο.

Και οι Πολωνοί και οι Βούλγαροι έχουν παίξει, έως τώρα, σπουδαίο βόλεϊ. Κάποιοι από τους προηγούμενους αντιπάλους τους, μάλιστα, έχουν δηλώσει πως αν αυτές οι ομάδες αγωνισθούν έτσι και στη συνέχεια, μπορούν να πάρουν τον τίτλο. Θα δούμε…

Οι άλλοι αγώνες: Θέσεις 5η-8η: Ιταλία – Ρωσία (κάτι σαν ρεβάνς του τελικού του περσινού πρωταθλήματος Ευρώπης, στον οποίον νίκησαν οι Ιταλοί με 3-2), Γαλλία – Ιαπωνία. Θέσεις 9η-12η: Γερμανία – Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ – Καναδάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή