Νέα ευκαιρία δίνει ο Φερέρ στις ρεζέρβες

Νέα ευκαιρία δίνει ο Φερέρ στις ρεζέρβες

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μήνυμα» στους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο έστειλε χθες ο Σέρα Φερέρ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε με αφορμή τον σημερινό αγώνα (19.00) με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. «Εύχομαι οι πολλές απουσίες να μη μας επηρεάσουν και οι αντικαταστάτες να αποδείξουν ότι είναι καλοί. Εύχομαι να έχουν καλή απόδοση για να με δυσκολέψουν όταν θα σκέφτομαι την ενδεκάδα του επόμενου αγώνα, γιατί αν δεν παίξουν καλά, τότε θα έχω εύκολο έργο» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, όχι γιατί έχει παράπονα από τους εφεδρικούς όσες φορές τους χρησιμοποίησε, αλλά για να τους δώσει ένα πρόσθετο κίνητρο να προσέξουν το παιχνίδι και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Ο Ιωνικός είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, αγνοεί τη νίκη.

Ακριβώς αντίθετη είναι η εικόνα της ΑΕΚ, η οποία (με εξαίρεση το παιχνίδι Κυπέλλου με το Χαϊδάρι) μετρά μόνο νίκες τους τελευταίους δύο μήνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα έχει εφτά συνεχόμενες επιτυχίες και θέλει να διευρύνει το σερί. «Ζούμε μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση κι αυτό εννοώ όταν λέω ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα. Είναι σημαντικό να νικήσουμε τον Ιωνικό, όχι μόνο για να συνεχίσουμε τον συναγωνισμό με τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας, αλλά και για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Οφείλουμε να δίνουμε σημασία στο πιο κοντινό παιχνίδι κι αυτό είναι με τον Ιωνικό. Μ’ αυτό ασχοληθήκαμε όλη την εβδομάδα» πρόσθεσε ο Φερέρ, θέλοντας να δείξει ότι ούτε αυτός ούτε και οι παίκτες του έχουν το μυαλό τους στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αντερλεχτ Ο Φερέρ, μάλιστα, ρωτήθηκε για την αθώωση του Τσιρίλο μέσω του βίντεο και τη χαρακτήρισε δίκαιη. Ο Ιταλός αμυντικός έχει το δικαίωμα αλλά δεν μπορεί να παίξει εναντίον του Ιωνικού γιατί είναι τραυματίας και κάνει εντατική θεραπεία μήπως και προλάβει το παιχνίδι στις Βρυξέλλες. Ο Τσιρίλο δεν είναι ο μόνος στο σημερινό απουσιολόγιο του Φερέρ, καθώς εκτός μάχης είναι και οι Εμερσον, Ιβιτς, Λαγός, Καμπάνταης, Κυριακίδης, Μαντούκα. Ολοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και θα δουν το παιχνίδι από την εξέδρα. Η ΑΕΚ θα παίξει 4-4-2 με ρόμβο, με δίδυμο στην επίθεση τους Λυμπερόπουλο, Ζούλιο Σέζαρ και στόχο να πιέσει από την αρχή και να «κλειδώσει» από νωρίς τη νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή