Σε δύο αναμετρήσεις το ενδιαφέρον της 9ης αγωνιστικής

Σε δύο αναμετρήσεις το ενδιαφέρον της 9ης αγωνιστικής

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντός των… αθηναϊκών «τειχών», δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο, θα αποτελέσουν το «αλατοπίπερο» που μπορεί να κάνει πιο νόστιμο το μενού της 9ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, αφού στις περισσότερες αναμετρήσεις, οι εκπλήξεις αναμένεται να εκλείψουν λόγω της παρουσίας ακλόνητων φαβορί.

Στο στάδιο του Ελληνικού, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για το κλασικό παιχνίδι των δύο ομάδων με προσφυγικές ρίζες και τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από την «Ενωση». Η υποδοχή του Γιάννη Γκαγκαλούδη, με τη φανέλα της ΑΕΚ από τους φιλάθλους του Πανιωνίου, συνθέτει μια ιδιαιτερότητα του αγώνα. Αύριο, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το Μαρούσι που έχει συνέλθει από την κακή αρχή του στο πρωτάθλημα, περιμένει τον Πανελλήνιο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται την συνέχιση των καλών εμφανίσεων που είχαν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες βαθμολογικής «αναρρίχησης» κοντά στην πρώτη τετράδα. Στη «μάχη» της παραμονής, δύο αγώνες είναι κρίσιμοι, στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα. Ο Μακεδονικός θα παίξει στην έδρα του με την ΑΕΛ και κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα είναι «βάλσαμο» για τις ελπίδες παραμονής του, ενώ η Ολύμπια θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Οι τρεις πρωτοπόροι, Παναθηναϊκός, Αρης και Ολυμπιακός μπορούν να συνεχίσουν να σκέφτονται ευρωπαϊκά, αν μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τους αυριανούς αγώνες τους. Οι «πράσινοι» θα παίξουν στο ΟΑΚΑ με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Αρης θα αντιμετωπίσει στο Αλεξάνδρειο το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός πάει στην Πάτρα για το παιχνίδι του με την Ολυμπιάδα. *Με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Το πρόγραμμα: Μίλων – Ξάνθη (14.00), Κολοσσός – Π. Φάληρο, Τρίκαλα – ICBS, Ρέθυμνο – Δάφνη, Ιωνικός Λαμίας – Χαλκίδα, ΜΕΝΤ – ΚΑΟ Δράμας. Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17.30. Αύριο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Δούκα – Σπόρτιγκ (16.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή