Στα ύψη ανεβαίνει ο πήχυς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα φέρνει τον Παναθηναϊκό στο Χαριλάου, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (19.00) τον Αρη, στο πιο δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης με τη νίκη τους στο Ηράκλειο και οι «πράσινοι» θα έχουν δύσκολη αποστολή, τρεις μέρες μετά το ευρωπαϊκό ραντεβού τους στο ΟΑΚΑ. Ο Μουνιόθ κράτησε πέντε παίκτες (Βίκτορ, Μπόβιο, Παπαδόπουλο, Σέριτς, Γκούμα) για να τους έχει ξεκούραστους στη Θεσσαλονίκη. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, παρότι είναι το μόνο παιχνίδι που (επί των ημερών του) οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Για την ενδεκάδα, μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν γιατί η χθεσινή προπόνηση ήταν ένα χαλάρωμα για όσους έπαιξαν την Πέμπτη και δεν προσφερόταν για να κάνει ο Μουνιόθ δοκιμές. Σίγουρες είναι τέσσερις επιστροφές, αυτές του Μπόβιο, του Βίκτορ (παρότι ο Λεοντίου έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο β΄ ημίχρονο), του Παπαδόπουλου και του Σέριτς. Ερωτηματικό μπαίνει δίπλα στους Βύντρα και Γκούμα. Ο πρώτος έκανε μια κακή εμφάνιση, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο και είναι θέμα προπονητή αν θα τον στηρίξει, όπως έκανε με τον Εμπέντε, ή αν θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Νίλσον. Ο Γκούμας πάει καλά και είναι σταθερός, αλλά η δεύτερη πολύ καλή εμφάνιση του Μπίσκαν σε ρόλο στόπερ, δίνει στον Κροάτη κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

– Ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι θα πάρει ο Παναθηναϊκός εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή