ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αποτέλεσμα… ρεβάνς θέλει ο Πανελλήνιος

Το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να ελπίζει ότι στη ρεβάνς, που θα γίνει στην Κυψέλη στις 10 του μηνός, θα καταφέρει να προκριθεί στους προημιτελικούς του κυπέλλου κυπελλούχων, θα επιδιώξει να πάρει σήμερα, στα Σκόπια, η ομάδα χάντμπολ του Πανελληνίου. Αντιμετωπίζει την ισχυρή Βαρντάρ, έχοντας προβλήματα με τραυματισμούς παικτών του (Ζούγιοβιτς, Βουτσάς, Κοτελίδας, Λεωνίδας). Ο προπονητής, Παναγιώτης Ιατρούδης, θεωρεί ότι η Βαρντάρ είναι δυνατή ομάδα: «Διαθέτει δύο ξένους και έχει στον πάγκο της ένα μεγάλο προπονητή, τον Βεσελίν Βούγιοβιτς. Απέκλεισε την Κυπελλούχο Γαλλίας. Αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό επί 60 λεπτά, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά έχει διαφορετικό πρόσωπο εκτός έδρας», δήλωσε.

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ελλάς – Βουλγαρία

Με τη Βουλγαρία παίζει σήμερα η Ελλάς στους προκριματικούς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών, οι οποίοι διεξάγονται στην πόλη Τσεμπ της Τσεχίας. Η Ελλάς δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι άλλες σημερινές συναντήσεις: Μαυροβούνιο – Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Τουρκία – Τσεχία. Για την Α1 ανδρών σήμερα θα παίξουν οι: 16.00: Ιωνικός Ν.Φ. – ΧΑΝΘ, Ηλιούπολη, 17.30: ΑΕΚ – Αερωπός Εδεσσας, 18.00: Βριλήσια – Κιλκίς, 18.00: Διομήδης Αργους – Φίλιππος Βέροιας, 20.00: Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΤΖΟΥΝΤΟ

Παρών και ο Ολυμπιονίκης

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης του Νίκου και οι άλλοι σπουδαίοι Ελληνες τζουντόκα θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στη Λάρισα (στάδιο Αλκαζάρ). Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες στις κατηγορίες 73, 81, 90, 100, και +100 κιλών ανδρών και στις 57, 63, 70, 78 και +78 κ. γυναικών.

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φαβορί οι ισχυροί

Οι ισχυροί αναμένεται να επικρατήσουν, εύκολα ή δύσκολα, στους σημερινούς αγώνες της Α1 βόλεϊ γυναικών. Το πρόγραμμα: 17.00: Πανελλήνιος – ΑΕ Βύρωνα, 18.00: Απολλώνιος Κερατσινίου – Κτησιφών, 19.30 (Κερατέα): ΑΕΚ – Ολυμπιακός, 17.30: Αρης – Ηρακλής Κηφισιάς, 18.30: Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Μαρκόπουλο, 17.00: Επίκουρος – Παναθηναϊκός.

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεχωρίζουν δυο… λιμάνια

Ο αγώνας Ολυμπιακός – ΝΕ Πατρών (Πειραιάς, 18.00) είναι ο σημαντικότερος από τις συναντήσεις της 3ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών. Τα άλλα παιχνίδια: 15.00 ΠΑΟΚ – Εθνικός, 16.00 (Αγ. Κοσμάς): Ρέθυμνο – Βουλιαγμένη, 18.00: Γλυφάδα – Χανιά. Η βαθμολογία: Γλυφάδα, Βουλιαγμένη 4, Ολυμπιακός, ΝΕΠ, Εθνικός, Χανιά 2, ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο 0.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Ανδρικές μονομαχίες

Αγώνες σπάθης περιλαμβάνει ξανά η αγωνιστική δραστηριότητα στην ξιφασκία. Είναι το «Κύπελλο Αθηναϊκής Λέσχης» και έχει αγώνες μόνο για άνδρες. Θα διεξαχθούν σήμερα στο ΟΑΚΑ, από τις 9.30. Το Κύπελλο περιλαμβάνεται στις αξιολογημένες διοργανώσεις της ελληνικής ομοσπονδίας.

ΙΠΠΑΣΙΑ

«Ακρόπολις» για πολυνίκες

Το Σαββατοκύριακο, στον ΙΟ Τατοΐου, θα αναδειχθούν οι πολυνίκες του ιππικού Επάθλου «Ακρόπολις» στην υπερπήδηση εμποδίων. Οι αγώνες θα αρχίσουν και τις δύο ημέρες στις 10.00.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Δοκιμασίες για εφήβους

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος, θα αγωνισθούν σήμερα και αύριο στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις στου Γουδή. Σήμερα (από τις 8.00) θα διεξαχθούν τ’ ατομικά αγωνίσματα. Οι έφηβοι δεν αγωνίζονται σε πέντε, αλλά σε τέσσερα αθλήματα (σκοποβολή, ξιφασκία, κολύμβηση, δρόμος). Δεν κάνουν ιππασία.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Στοχεύοντας στο Κέντρο

Ο Ρομπέν των Δασών έριχνε τα βέλη του στα δάση του Νότιγχαμ. Οι σύγχρονοι τοξότες θα αγωνισθούν αύριο (από τις 8 το πρωί ώς τις 8 το βράδυ), στην αίθουσα «Sports Hall» του ΟΑΚΑ, διεκδικώντας τα μετάλλια του πρωταθλήματος Κέντρου. Ο αγώνας θα είναι 18 μ. για τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων σε σύνθετο και ολυμπιακό τόξο. Εχουν δηλωθεί 115 τοξότες και τοξότριες από 17 σωματεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή