Για δύο αποτελέσματα παίζει απόψε η Σαχτάρ

Για δύο αποτελέσματα παίζει απόψε η Σαχτάρ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και η ισοπαλία αρκεί στη Σαχτάρ για να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA. Αλλά οι Ουκρανοί θα ψάξουν τη νίκη στο Στάδιο Καραϊσκάκη, με την ελπίδα να ακούσουν ευχάριστα νέα απ’ το «Ολύμπικο». Θέλουν νίκη της Βαλένθια επί της Ρόμα, ώστε να τερματίσουν εκείνοι στη 2η θέση, αντί των Ιταλών. Ο Ρουμάνος τεχνικός της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και εξήγησε το γιατί, αποφεύγοντας πάντως να μιλήσει για το… θαύμα, που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης: «Το ματς είναι σαν ένας τελικός. Παίζουμε για την τρίτη θέση με τον Ολυμπιακό κι αυτό είναι σημαντικό. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Εχουμε έναν άξιο αντίπαλο, τον οποίο μάθαμε καλά στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Οποιος έχει λιγότερα νεύρα και κάνει λιγότερα λάθη θα πάρει το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Κροάτης ακραίος αμυντικός Ντάριο Σρνα ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι να μη χάσουμε. Εχουμε νεανική ομάδα και δεν ανησυχούμε. Θα τα δώσουμε όλα για να μη χάσουμε και για να πάρουμε την τρίτη θέση. Ομως, όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο. Πρέπει να παλέψεις για να πετύχεις τον στόχο σου. Εχουμε μια ευκαιρία και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε». Στο Φάληρο θα βρεθούν περισσότεροι από 300 φίλοι της Σαχτάρ. Οι 250 έφθασαν στην Αθήνα με δύο πτήσεις τσάρτερ. Μάλιστα, 100 παρακολούθησαν τη χθεσινοβραδινή προπόνηση της ομάδας τους στο Καραϊσκάκη. Επίσης, περίπου 70 Ουκρανοί, κάτοικοι Αττικής, θα είναι στο γήπεδο, ενώ στην Αθήνα ήρθε και ένας Ουκρανός φίλος της Σαχτάρ, που μένει μόνιμα στην Κύπρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή