Ενός λεπτού σιγή…

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιαννης Μοσχολιός, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, εύπορος, πλούσιος θα μπορούσε κανείς να πει. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι ο εκλιπών ήταν σημαντικός υποστηρικτής του αθλητισμού, ότι ενίσχυε οικονομικά τον «Εθνικό», του οποίου παρέμεινε αγνός φίλος, ότι στήριξε επί πολλά χρόνια την ομάδα υδατοσφαιρίσεως των πρωταθλητών, ότι πολλοί πρόεδροι του «Εθνικού» προσέφευγαν σ’ αυτόν, προκειμένου να «τσοντάρει» για να τα βγάλει πέρα πότε το ποδόσφαιρο, πότε το μπάσκετ, το βόλεϊ και, κυρίως, το πόλο. Δεν υπάρχουν πλέον άνθρωποι σαν τον Μοσχολιό. Ανιδιοτελείς, φίλαθλοι, αγνοί «σπόρτσμεν», που επιθυμούν την ανωνυμία και την αφάνεια και μοναδική τους χαρά είναι να βοηθήσουν την ομάδα τους και να χαρούν τις επιτυχίες της.

Σημερα, το ποδόσφαιρο, κυρίως, έχει συνδεθεί με ανθρώπους του ημίφωτος, της ημιπαρανομίας και του τζόγου. Ουδείς προσφέρει χωρίς να κερδίσει. «Δούναι (λίγα) και λαβείν (πολλά)», είναι η όλη υπόθεση. Και δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο βάθος. Χθες, πριν από τον αγώνα Εθνικού-ΠΑΣ, υπήρξε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Μοσχολιού. Σίγουρα θα χαμογελούσε.

Κατα τα άλλα, ο Αρης χρειάσθηκε να πάθει ζημιά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά με τον Παναθηναϊκό έπαιξε αμυντικά μόλις πέτυχε το γκολ και κέρδισε! Οι «πράσινοι» θέλουν ακόμη δουλειά αλλά θα μείνουν στο κυνήγι του τίτλου. Η ΑΕΚ πείθει για την αξία της και μάλλον θα βρίσκεται στην κορυφή στη λήξη του α΄ γύρου ενώ ο Ολυμπιακός ευτύχησε να πετύχει σε τρία λεπτά δυο γκολ και να καθαρίσει τον αγώνα στην Κέρκυρα. Ο ΠΑΟΚ τα πήγαινε καλύτερα χωρίς διοίκηση ενώ στο Περιστέρι ο διαιτητής έδωσε στην Καλαμαριά το πέναλτι που… δεν της δόθηκε στο ΟΑΚΑ.

Αυτα συμβαίνουν στην ελληνική «Σουπερλίγκα»! Η Ξάνθη βρήκε τον δρόμο της με τον Λεμονή και ο Ηρακλής χωρίς τον Κωφίδη δεν παίζει καλά, αλλά κερδίζει! Αδικήθηκε ο ΟΦΗ από τη διαιτησία και «πάτωσε» για τα καλά ο Ιωνικός. Αν κάνει ένσταση ο ΟΦΗ μήπως του δοθεί ένα πέναλτι στον επόμενο αγώνα; Αντε, να δούμε λίγο Champions League να ηρεμήσουμε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή