Ζει τον θρίαμβο επί ΠΑΟ ο Αρης

Ζει τον θρίαμβο επί ΠΑΟ ο Αρης

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη νίκη του Αρη σε ντέρμπι τη φετινή περίοδο έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του Γκιγιέρμο Ογιος έχουν πλέον ανεβασμένη ψυχολογία και πιστεύουν στις ικανότητές τους. Δεν ξεχνούν άλλωστε ότι σε πολλούς μέχρι τώρα αγώνες είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν επιβραβευτεί από την κατάκτηση των βαθμών.

Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ στην αναμέτρηση με τον Αρη, ο Γκιγιέρμε Βαϊσχάιμερ, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θέλησε να αφιερώσει το τέρμα που σημείωσε στους οπαδούς της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος αφού κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, που είναι μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον κόσμο με τον Αρη. Οταν σου δίνεται μια ευκαιρία, θα πρέπει να την αρπάζεις από τα μαλλιά και μετά το τέρμα που πέτυχα, ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Β Στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο δεν φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα στον Μόμτσιλο Βούκοτιτς και τους παίκτες του. Αλλωστε, ο προπονητής του «δικέφαλου» έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, θεωρώντας ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ήταν καθαρά θέμα τύχης για να έρθει ένα ακόμη γκολ.

Στον διοικητικό τομέα, η χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτη συναντήσεις για τη νέα διοικούσα επιτροπή. Στη μία το μεσημέρι, οι κ. Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Κούδας βρέθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης όπου υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό κ. Καλαντζή, τον οποίο ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί και πήραν την υπόσχεση πως η Πολιτεία είναι κοντά στον ΠΑΟΚ και πως δείχνει εμπιστοσύνη στη νέα διοικούσα επιτροπή. Μάλιστα, ο κ. Βεζυρτζής θέλει να συναντηθεί και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή