Και «άρωμα» Ελλάδας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο «δικοί μας» αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο βόλεϊ. Στην ομάδα της Βραζιλίας, που έπαιξε «διαστημικό» βόλεϊ και πήρε πανάξια τον παγκόσμιο τίτλο, περιλαμβάνονται δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Ντάντε, που είναι βασικός, και ο αναπληρωματικός πασαδόρος, ο Μαρσέλο. Στον Παναθηναϊκό είχε αγωνισθεί προ ετών και ο, επίσης, βασικός (και τότε και τώρα), Αντρέ Νασιμέντο, αλλά δεν πρόσφερε τ’ αναμενόμενα κι έφυγε. Την ομάδα συμπληρώνουν οι Ζίμπα (αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του παγκόσμιου πρωταθλήματος), Χέλερ, Γκουστάβο, Γκαρσία Ρικάρντο (όλοι βασικοί), ο σπουδαίος λίμπερο Σέρζιο Σάντος και οι Εντρες Μουρίλο, Αντερσον, Σαμουέλ Φουκς και Ροντρίγκο Σαντάνα.

Την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε η Βουλγαρία, νικώντας τη Σερβία με 3-1 (22-25, 25-23, 25-23, 25-23).

Η κατάταξη στις υπόλοιπες θέσεις:

5. Ιταλία, 6. Γαλλία, 7. Ρωσία, 8. Ιαπωνία, 9. Γερμανία, 10. ΗΠΑ, 11. Καναδάς, 12. Πουέρτο Ρίκο, 13. Αργεντινή και Τσεχία, 15. Κούβα και Τυνησία, 17. Ελλάς, Κίνα, Βενεζουέλα, Ν. Κορέα, 21. Αίγυπτος, Αυστραλία, Ιράν, Καζαχστάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή