Κρίσιμα παιχνίδια για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ

Κρίσιμα παιχνίδια για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μαρούσι έχει προκριθεί, ήδη, στην επόμενη φάση του Eurocup, η ΑΕΚ έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Ulebcup, αλλά ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ δίνουν κρίσιμα παιχνίδια για την ευρωπαϊκή πορεία τους στις ίδιες διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Βελιγράδι με τον πρωτοπόρο του ομίλου του, Ερυθρό Αστέρα (19.00) για την 6η αγωνιστική του Ulebcup και η πρόσφατη νίκη επί της Ολύμπιας, στην Λάρισα, διατήρησε την καλή ψυχολογία στον «Δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος έχει 3 νίκες και 2 ήττες στη μέχρι τώρα, ευρωπαϊκή πορεία του. Τα άσχημα νέα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Κώστα Πιλαφίδη, αφορούν τους Ιβάν Τόμας και Βλάντο Σκεπάνοβιτς που δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Σερβία.

Η ΑΕΚ που έχει παθητικό με 4 ήττες έναντι μόλις μίας νίκης, θα υποδεχτεί την Γκραν Κανάρια (19.00) στο ΟΑΚΑ και ενδιαφέρεται μόνο για την υπεράσπιση του γοήτρου της, αφού έχει δώσει προτεραιότητα στις ελληνικές υποχρεώσεις της.

Ο Πανιώνιος απώλεσε την πρώτη θέση του ομίλου του στο Ulebcup, ύστερα από την ήττα που γνώρισε στην Τουρκία, πριν από μια εβδομάδα από την Τουρκ Τέλεκομ, αλλά θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, αν νικήσει σήμερα (19.00) την Ουράλ Γκρέιτ, την οποία είχε νικήσει και στην έδρα της. Οι «κυανέρυθροι» στοχεύουν στη συνέχιση της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησαν κόντρα στην ΑΕΚ, το προηγούμενο Σάββατο.

Το Μαρούσι θα παίξει, αύριο, στην Τσεχία με την Νίμπουργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή