Σκληρή εμπειρία από τις διεθνείς διοργανώσεις χάντμπολ

Σκληρή εμπειρία από τις διεθνείς διοργανώσεις χάντμπολ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πέτυχαν τους στόχους τους οι ομάδες μας που αγωνίσθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις του χάντμπολ. Η εθνική ομάδα των γυναικών ολοκλήρωσε τους αγώνες της, στην Τσεχία, στους προκριματικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με συνολικό απολογισμό μία νίκη και τέσσερις ήττες. Ο Πανελλήνιος, στο κύπελλο κυπελλούχων ανδρών, και ο ΑΣΕ Δούκα, στο κύπελλο Τσάλεντζ ανδρών, υπέστησαν ήττες που πολύ δύσκολα θα τους επιτρέψουν να προκριθούν στους προημιτελικούς των κυπέλλων Ευρώπης. Η εθνική γυναικών στους τελευταίους της αγώνες νίκησε τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 36-29, αλλά ηττήθη με 35-39 από τη Βουλγαρία και 24-35 από το Μαυροβούνιο.

Ο Πανελλήνιος υπέστη βαριά ήττα στα Σκόπια από την ισχυρή Βαρντάρ, με 19-28, και είναι απίθανο να μπορέσει στην Κυψέλη να υπερκαλύψει τη διαφορά και να προκριθεί στους προημιτελικούς. Αντίθετα, ο ΑΣΕΔ έχασε μ’ ένα γκολ διαφορά ((36-37) από την πολωνική Ζαγκλέμπιε, όμως υπέστη την ήττα εντός έδρας. Αρα, καλείται να νικήσει στην Πολωνία. Κάτι όχι κι εύκολο.

– Τα ζευγάρια του Α΄ γύρου του κυπέλλου γυναικών, όπως αυτά προέκυψαν από τη χθεσινή κλήρωση, είναι: Ν. Ιωνία – Αναγέννηση Αρτας, ΓΣ Δράμας – Αθηναϊκός, Κούρος Σάμου – Μακεδονικός, Ορμή – Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Ακαδημία Πάτρας – Ελπίδες Δράμας, Ν. Ελβετία – Αρης Νικαίας, Αρης Θεσσ. – Φίλιππος Βέροιας, Παναθλητικός – Ατλαντες Ρέντη. Οι αγώνες θα γίνουν στις 7 Ιανουαρίου.

– Η αθλητική δικαστής του χάντμπολ Σπυριδούλα Λιάτη επέβαλε ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για μία αγωνιστική στον ΓΑΣ Κιλκίς και στον Διομήδη Αργους. Η μακεδονική ομάδα τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 8ης Νοεμβρίου με τον Πανελλήνιο και θ’ αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Διομήδης τιμωρήθηκε για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της 11ης Νοεμβρίου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα εκτίσει την ποινή στη συνάντηση της 15ης ημέρας (20/12) με τον Πανελλήνιο. Οι δύο σύλλογοι τιμωρήθηκαν, επίσης, με πρόστιμο 3.000 ευρώ ο καθένας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή