Το τελευταίο χαρτί της παίζει απόψε η Μπαρτσελόνα

Το τελευταίο χαρτί της παίζει απόψε η Μπαρτσελόνα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα γίνει η Μπαρτσελόνα η πρώτη κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ που θα αποκλειστεί από τον πρώτο κιόλας γύρο; Αν οι Καταλανοί δεν νικήσουν απόψε τη Βέρντερ στο «Καμπ Νου» θα δουν τους Γερμανούς να ακολουθούν την Τσέλσι από τον Α΄ όμιλο στη φάση των «16».

«Ούτε που θέλουμε να το σκεφτούμε αυτό» δηλώνει ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Φρανκ Ράικαρντ. «Ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε το παιχνίδι, που θα είναι πολύ ενδιαφέρον» προσθέτει.

«Εχουμε την ευκαιρία να σημειώσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα» λέει από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς, και τονίζει: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε έχοντας πολλή αυτοπεποίθηση». Η Βέρντερ θέλει να αποφύγει νέα τραγωδία σαν την περσινή, όταν έχασε την πρόκριση από τον όμιλο λόγω λάθους του γκολκίπερ της στο 88ο λεπτό.

Ο κ. Ράικαρντ άφησε εκτός ομάδας τον Ροναλντίνιο στο 1-1 με τη Λεβάντε στο πρωτάθλημα, για να τον έχει φρέσκο απόψε. Ο αμυντικός Ραφαέλ Μάρκες μάλλον θα ξεκινήσει βασικός σήμερα, παρά το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Με πολλούς αναπληρωματικούς θα παραταχθεί η Τσέλσι στο Λονδίνο κόντρα στη Λέφσκι, αλλά και με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ζητάει τη νίκη που θα δώσει στους Αγγλους την πρώτη θέση.

Στο Μόναχο, Μπάγερν και Ιντερ θα παλέψουν για την κορυφή του Β΄ ομίλου, με την ισοπαλία να ευνοεί τους Βαυαρούς, ενώ στη Σπόρτιγκ αρκεί ένας βαθμός στη Λισσαβώνα, με τη Σπαρτάκ Μόσχας για να περάσει στο κύπελλο UΕFΑ.

Στον Γ΄ όμιλο όπου τα πάντα έχουν κριθεί, η Αϊντχόβεν υποδέχεται την Μπορντό και η Λίβερπουλ ταξιδεύει χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ στην αφιλόξενη έδρα της Γαλατασαράι, όπου πριν από ενάμιση χρόνο κατέκτησε το τρόπαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή