ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Αρη στην πρώτη Εθνική… επιβεβαιώθηκε την Κυριακή το βράδυ. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ήθελαν μια νίκη επί ενός από τους «μεγάλους» του κέντρου. Τη… φλέρταραν δύο φορές, όταν είχαν προηγηθεί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν είχαν καταφέρει να την κατακτήσουν. Κάτι ανάλογο φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όταν ο Κόκε πετούσε στα… άχρηστα το πέναλτι, που ο ίδιος πήρε από τον Βύντρα. Οσο εύκολα είχε υποδείξει ο Τεροβίτσας την άσπρη βούλα, άλλο τόσο εύκολα ο Εμπέντε απέκρουσε το πλασέ του Ισπανού.

ΟΜΩΣ οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία, αφού ούτε για μία στιγμή δεν έδειξαν πως πήγαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να διεκδικήσουν να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε, πως επειδή γνώριζαν τα επιτυχημένα αποτελέσματα των δύο τους αντιπάλων οι ποδοσφαιριστές του Μουνιόθ φορτώθηκαν με άγχος. Κάτι που φάνηκε σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά όταν ο γηπεδούχος άνοιξε το σκορ. Μία φάση όλη κι όλη στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς.

ΟΣΟ για τις διαμαρτυρίες τους στο τέλος του αγώνα για τη διαιτησία ήταν υπερβολικές. Ο Τεροβίτσας μπορεί να μην… ζωγράφισε, όμως δεν ήταν αυτός υπεύθυνος για την ήττα τους. Τα αίτια πρέπει να τα αναζητήσουν, όχι στις αγωνιστικές, όσο στις ψυχικές δυνάμεις τους. Κάτι που το παραδέχτηκε και ο Ισπανός προπονητής τους, εκθειάζοντας τη θέληση των παικτών του Αρη.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ και ο προπονητής τους πίστεψαν στη νίκη. Ακόμα και η απώλεια του πέναλτι, δεν τους… πήρε από κάτω. Παρέμειναν συγκεντρωμένοι, έπαιξαν την μπάλα που ξέρουν, έκλεισαν τους διαδρόμους και πήραν τη νίκη, που τόσο ήθελαν. Για κάτι που δεν μας έπεισαν οι συνάδελφοί τους στον Παναθηναϊκό.

ΦΥΣΙΚΑ, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Αν και οι πέντε βαθμοί από την κορυφή, και το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», δίνουν ένα προβάδισμα στους «κόκκινους», το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Οταν μάλιστα η ΑΕΚ, που συνεχώς βελτιώνεται και έχοντας τα δύο ντέρμπι στην έδρα της, θα διεκδικήσει μέχρι τέλος τον τίτλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή