«Παίξατε χωρίς πάθος» Αιχμηρός, αν και σε ήπιους τόνους, ο Μουνιόθ προς τους παίκτες του

«Παίξατε χωρίς πάθος» Αιχμηρός, αν και σε ήπιους τόνους, ο Μουνιόθ προς τους παίκτες του

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηρεμα και χωρίς εντάσεις διαχειρίστηκε ο Βίκτορ Μουνιόθ την επόμενη ημέρα της ήττας από τον Αρη. Αν και αμέσως μετά το παιχνίδι ο Ισπανός ήταν φανερά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά του διαιτητή, από τον οποίο είχε πολλά παράπονα, χθες εμφανίστηκε πιο ήρεμος και διαλλακτικός, χωρίς να αποφύγει την κριτική στους παίκτες του. Ως μέτρο σύγκρισης έφερε τους παίκτες του Αρη: «Ηθελαν πιο πολύ τη νίκη και το έδειξαν μέσα στο παιχνίδι. Πάλεψαν με πάθος, έτρεχαν μέχρι το τέλος, είχαν δύο τραυματίες έτσι δυνατά που έμπαιναν στις φάσεις. Αυτό έκαναν σαν ομάδα, αυτό και ο καθένας τους προσωπικά. Δεν μου άρεσε η αγωνιστική συμπεριφορά σας. Εμοιαζε να παίζετε χωρίς πάθος. Στην προπόνηση παίζετε πιο δυνατά, με μεγαλύτερη διάθεση. Δεν είναι δυνατόν να παίζετε στην προπόνηση σαν σε αγώνα και στον αγώνα σαν σε προπόνηση».

Ο Μουνιόθ είδε βαρύ το κλίμα στην Παιανία και προσπάθησε να δώσει ηθικό στους παίκτες του. «Μη σας απογοητεύει η διαφορά των 5 βαθμών. Είναι σημαντική αλλά όχι πολύ μεγάλη. Εχουμε ξαναβρεθεί σ’ αυτή τη θέση και καλύψαμε τη διαφορά. Είναι υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα» τους είπε και εν συνεχεία τους έκανε μερικές γενικές παρατηρήσεις για το παιχνίδι με τον Αρη: «Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε την μπάλα και να έχουμε τόσο αργές επιστροφές. Χάσαμε επίσης πολλές ευκαιρίες για καλές αντεπιθέσεις. Παίρναμε την μπάλα στο κέντρο και μετά ήμαστε απρόσεκτοι, δεν αξιοποιούσαμε το κλέψιμο». Πολύ περισσότερα θα τους πει μάλλον αύριο, όταν με χρήση βίντεο θα κάνει κριτική σε ατομικό επίπεδο και ανάλυση των λαθών.

– Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες. Οσοι δεν έπαιξαν την Κυριακή έκαναν χθες το πρωί εντατικό πρόγραμμα και έπαιξαν δίτερμα. Οσοι αγωνίστηκαν στο «Χαριλάου» έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία. Ο Κώτσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο αδειούχος Θεοδωρίδης.

– Στο παιχνίδι με τη Λάρισα θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του ο Βύντρα, ο οποίος την Κυριακή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Στην ίδια θέση είναι και Βίκτορ, αλλά δεν αποκλείεται να επιλεγεί άλλο παιχνίδι για να ξεχρεώσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή