Ακόμη να συνέλθουν από την αποτυχία

Ακόμη να συνέλθουν από την αποτυχία

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πίκρα για την πορεία της εθνικής ομάδας βόλεϊ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και τις απόψεις των διεθνών εξέφρασε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Νίκος Ρουμελιώτης, στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη. Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιθυμία του παίκτη. «Ολοι είμαστε πικραμένοι για την αποτυχία. Συζητήσαμε για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν με στόχο μια καλύτερη πορεία στο Ευρωπαϊκό», τόνισε ο αθλητής του Ολυμπιακού. Στη συνάντηση συζητήθηκε και η κίνηση που έχουν ξεκινήσει οι διεθνείς για την επαναλειτουργία του συνδικαλιστικού οργάνου τους, του ΠΑΣΑΠ.

Στο μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σήμερα, ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Παγκράτι (18.00). Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Χόρχε Ελγκέτα, ενώ οι Σέρβοι Βέλικο Πέτκοβιτς, Ντέγιαν Μπόγιοβιτς, που ήρθαν 4οι στην Ιαπωνία, θα βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα. Διπλές προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Ντάντε και Μαρσέλο θα επιστρέψουν μετά τη δημόσια τελετή απόδοσης τιμών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Σάο Πάολο. Με τους Βραζιλιάνους αθλητές βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία ο συμπατριώτης τους προπονητής του συλλόγου, Φρανσίσκο ντος Σάντος. H 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών θ’ αρχίσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή