Ενδεκάδα ελπίδας στον ΠΑΟΚ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και με τη… βούλα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει από χθες και για τους επόμενους έξι μήνες τη νέα της προσωρινή διοίκηση. Η… ενδεκάδα που θα προσπαθήσει να βγάλει από την οικονομική στενωπό την εταιρεία είναι οι κ. Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Κούδας, Μπιτσιάνης, Τρυφωνίδης, Κουρταλίδης, Καδεμλίδης, Γαβριηλίδης και Ιωαννίδης, οι οποίοι αμέσως μετά την επίσημη ανακήρυξή τους ως μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ έκαναν την πρώτη τους συνεδρίαση. Σ’ αυτήν συζητήθηκαν τα άμεσα και επείγοντα οικονομικά ζητήματα της ομάδας, πρώτο εκ των οποίων είναι η αντικατάσταση της εγγυητικής επιστολής για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, ύψους 303 χιλιάδων ευρώ.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα ξεκίνησε από χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Γυμνάστηκαν όλοι πλην του στρατευμένου Στέλιου Ηλιάδη και του τραυματία Θανάση Τσίγκα, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Βούκοτιτς.

Πριν από την προπόνηση ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα προς τον Πανιώνιο και το ισόπαλο 1-1 της Τούμπας και τους έκανε την ανάλυσή του. «Εμεινα ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο και την προσπάθειά σας σ’ αυτό. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί στην επίθεση και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να κρατήσουμε τη νίκη», είπε. Αναφερόμενος στην περίπτωση του τερματοφύλακα Κυριάκου Τοχούρογλου, είπε: «Συμβαίνουν τέτοια λάθη στο ποδόσφαιρο και ας μην τον πυροβολούμε. Εκανε μια λάθος εκτίμηση, πάει και τέλειωσε». Ακόμα, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν λάθη όπως αυτό στο τέλος του αγώνα, που λίγο έλειψε να κοστίσει και την ήττα στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή