ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ

Ανανέωσε ο Τοροσίδης

Στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη έως τις 31/12/2011 προχώρησε χθες η διοίκηση της ακριτικής ομάδας. Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, αγωνίζεται ως επαγγελματίας από το 2003, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων. Το όνομά του, πάντως, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Τελική ευθεία για τη βία

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τα μέλη της είναι πολλά και το πιο σοβαρό αφορά στη βία. Αναμένεται να ληφθούν οι τελικές προτάσεις, που θα κατατεθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΛΑΡΙΣΑ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Καλό το δωρεάν, αλλά…

Η διοίκηση αποφάσισε να διαφοροποιήσει ό,τι ίσχυε έως τώρα στο θέμα των εισιτηρίων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, γνωστοποίησε ότι η τιμή των εισιτηρίων θα καθορίζεται, πλέον, με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου αποκάλυψε ότι περιμένει μια ειδοποίηση για να συναντηθεί με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αισιοδοξία με Ρόχα

Ενας ακόμη άσος μπαίνει… στο μανίκι του Γιώργου Παράσχου, καθώς ο Κριστιάνο Ρόχα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από δύο εβδομάδες. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετείχε κανονικά, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και σήμερα θα φανεί κατά πόσο είναι δυνατή η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή