Το ντέρμπι ήλθε αργά για τον Εθνικό

Το ντέρμπι ήλθε αργά για τον Εθνικό

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μερικές ημέρες καθυστέρηση διεξάγεται το ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών, Πανιώνιος – Εθνικός. Οι παίκτες του Εθνικού επιθυμούσαν να έχουν παίξει κάποιους δύσκολους αγώνες (δηλαδή, με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο) πριν ν’ αρχίσουν τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας, αλλά η κλήρωση των αγώνων δεν τους έκανε το χατήρι. Ετσι, όπως λένε, μπήκαν χωρίς ρυθμό στον εκτός έδρας αγώνα με την κροατική Μλάντοστ, αιφνιδιάστηκαν και έχασαν. Σήμερα, πάντως, στις 7 μ. μ., θα παίξουν στη Νέα Σμύρνη με τη νεανική ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή και είναι φαβορί για την επίτευξη άλλης μιας νίκης. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, όχι με την άνεση και τη διαφορά τερμάτων των προηγούμενων. Ο Πανιώνιος έχει κάποιους έμπειρους παίκτες και νεαρούς μ’ ενθουσιασμό.

Η Χίος διαθέτει καλή ομάδα. Είναι, η μόνη, άλλωστε, που δυσκόλεψε την Εθνικό. Αν είναι όμως τόσο καλή ώστε να μπορέσει να δυσκολέψει τον «πορθητή της Βαρκελώνης» Ολυμπιακό μέσα στον Πειραιά (έναρξη στις 3.30 μ. μ.), θα το διαπιστώσουμε σήμερα.

Ενδιαφέρον και στην «ουρά»

Δύο σπουδαίοι αγώνες, που μπορεί να δείξουν πολλά σχετικά με το τι θα γίνει στην «ουρά», θα διεξαχθούν στην Αττική. Η Γλυφάδα, στις 7 μ. μ. θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας νικήσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και τον ΑΟ Π. Φαλήρου και έχοντας αποσπάσει ισοπαλία στη Βουλιαγμένη, όχι μόνο δεν φαίνεται να κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά μπορεί να διεκδικήσει θέση στην εξάδα. Αντίθετα, η Γλυφάδα, που έχει ηττηθεί στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό, «φλέγεται» από την επιθυμία για την επίτευξη της νίκης.

Οι ομάδες, που νίκησε ο ΠΑΟΚ, θα συγκρουσθούν στο ΟΑΚΑ, στις 8 μ. μ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, υπάρχει φαβορί. Τα Χανιά θα «φιλοξενήσουν», στις 5.30 μ. μ., τον Νηρέα Χαλανδρίου και αναμένεται να τον «φιλοδωρήσουν» με πολλά γκολ. Τέλος, η Βουλιαγμένη, στις 7 μ. μ., θα υποδεχθεί τον Ηρακλή και, αν είναι σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα.

Η βαθμολογία, σε 6 αγώνες, είναι: Εθνικός, Ολυμπιακός 12, Πανιώνιος 10, Χίος, Χανιά 8, Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ 5, ΑΟΠΦ, ΠΑΟ 4, Ηρακλής, Γλυφάδα 2, Νηρέας 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή