Δεν το βάζει κάτω ο Γούμενος

Δεν το βάζει κάτω ο Γούμενος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την στιγμή που η νέα διοικούσα επιτροπή συνεχίζει να αναζητάει τρόπους για να βγάλει τον ΠΑΟΚ από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, ο Γιάννης Γούμενος δεν δείχνει να μένει παρατηρητής στις εξελίξεις. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στην Αγγλία όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ηγεσία εταιρείας που έχει έδρα το Λονδίνο. Μάλιστα, ο κ. Γούμενος έχει το δικαίωμα διαπραγμάτευσης μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου να εγκαταλείψει οριστικά τον ΠΑΟΚ κερδισμένος από την όλη υπόθεση αν και αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, πάντως, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πλέον για τις κινήσεις του πρώην αφεντικού του και έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τα νέα πρόσωπα της ΠΑΕ. Οι ποδοσφαιριστές πληροφορήθηκαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα εισπράξουν σημαντικό μέρος των οφειλόμενων κάτι που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα δώσει πόντους στη νέα διοικούσα επιτροπή.

– Στον Ηρακλή, θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγώνων και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο είχε ευχάριστα μαντάτα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο προπονητής του «γηραιού» είδε στην χθεσινή προπόνηση Φορτούζι και Αλέκου να ακολουθούν το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και να είναι στη διάθεσή του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή