Ηττα χωρίς επιπτώσεις για το πρωτοπόρο Μαρούσι

Ηττα χωρίς επιπτώσεις για το πρωτοπόρο Μαρούσι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μαρούσι είχε την… επιλογή να ηττηθεί και σ’ έναν αγώνα του Eurocup, και στην Τσεχία, η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση ηττήθηκε από τη Νίμπουργκ με 76-66, χωρίς να έχει κανένα βαθμολογικό αντίκτυπο. Οι παίκτες του Αμαρουσίου γνώριζαν και πριν από το τζάμπολ ότι η διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου τους θα κριθεί από το αποτέλεσμα του εντός έδρας αγώνα τους με τη Ρίγα και η μοναδική «ζημία» στην Τσεχία ήταν η διακοπή της αήττητης πορείας τους. Η Νίμπουργκ, που έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης, εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα της ελληνικής ομάδας και νίκησε για δεύτερη φορά, ύστερα από έξι αγωνιστικές.

Με όπλο την ευστοχία τους από τη γραμμή του τριπόντου, οι Τσέχοι κατάφεραν να προηγούνται στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ το Μαρούσι δεν προσπάθησε στην άμυνά του, όπως είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια του.

ΝΙΜΠΟΥΡΚ: Σοκολόφσκι 18 (4), Γκιγιέρμο 16 (1), Σαβάνοβιτς, Ενγκλίτσκι, Μπένες 6 (1), Ράσελ 5, Βότρουμπεκ 19 (5), Ράντσικ 10, Νίκιλα 2.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Τόμας 9 (1), Νοέας, Χαραλαμπίδης 2, Κυρίτσης 13, Σεϊμπούτις 5, Εϊμπραμς 13 (1), Στεφανίδης 1, Κολώκας 2, Καϊμακόγλου 14, Γιαννουλάκος, Γιαζβίν 7.

– Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας κέρδισε τις εντυπώσεις στην αναμέτρησή του με την Αντάνα, αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 93-82 για την 5η αγωνιστική του EuroCup Γυναικών. Η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού η χθεσινή ήττα ήταν η πέμπτη σε ισάριθμους αγώνες. Με 27 πόντους η Ντέιβις ήταν η κορυφαία παίκτρια του Απόλλωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή