Κάθε εξέλιξη είναι πλέον πιθανή στον Ολυμπιακό

Κάθε εξέλιξη είναι πλέον πιθανή στον Ολυμπιακό

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν… Για δεύτερη χρονιά στη σειρά, ο Ολυμπιακός του Τροντ Σόλιντ τερμάτισε ουραγός στον όμιλό του, αποτυγχάνοντας να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον χειμώνα. Η ισοπαλία με τη Σαχτάρ στο Στάδιο Καραϊσκάκη ήταν καταδικαστική για τους «ερυθρολεύκους», καθώς το εισιτήριο για τη φάση των «32» του κυπέλλου UEFA κατέληξε στα χέρια των Ουκρανών. Η λέξη που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» είναι μία: απογοήτευση.

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την επόμενη ημέρα. Ο Τροντ Σόλιντ έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, για να εκτονωθεί η κατάσταση, και τους περιμένει σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης.

Κατ’ αρχήν, αν θα επισκεφθεί σήμερα τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για να τους μιλήσει και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Κάτι τέτοιο είχε αφήσει να εννοηθεί πριν απ’ τον αγώνα με τη Σαχτάρ, όταν είχε υποστηρίξει ότι θα έχουν όλοι πρόβλημα αν δεν καταφέρει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στο κύπελλο UEFA. Αναμφίβολα, ο Τροντ Σόλιντ δεν θα πρέπει να αισθάνεται… άνετα στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Πάντως, στην παρούσα φάση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να λυθεί η συνεργασία με τον Νορβηγό προπονητή και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λιμάνι έως το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Σόλιντ, θα πρέπει να του καταβληθεί αποζημίωση που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ενα ποσό το οποίο δεν φέρεται διατεθειμένη να δώσει η ηγεσία του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν ότι την πόρτα του Νορβηγού ενδέχεται να χτυπήσουν είτε η Αντερλεχτ είτε η Ρόζενμποργκ. Ενα τέτοιο ενδεχόμενο θα λύσει τα χέρια των Πειραιωτών, εφόσον ο Σόλιντ δεχθεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή