Με Ροναλντίνιο δεν φοβάται τίποτα

Με Ροναλντίνιο δεν φοβάται τίποτα

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται πως τα «μαγικά» του Ροναλντίνιο δεν έχουν τέλος, και η Μπαρτσελόνα μπορεί να βασιστεί πάνω του για τη διεκδίκηση και του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, δεδομένου μάλιστα ότι από την επόμενη φάση θα συμμετέχουν και οι τραυματίες τώρα Ετό, Μέσι και Σαβιόλα.

Αυτή είναι η επικρατούσα άποψη στην Ισπανία και όλη την Ευρώπη, καθώς ακόμη και ο συνήθως εχθρικός αθλητικός Τύπος της Μαδρίτης επαίνεσε το αριστουργηματικό φάουλ του Βραζιλιάνου, με το οποίο άνοιξε το σκορ η «Μπάρτσα» επί της Βέρντερ, την οποία και νίκησε με 2-0, ασχέτως αν για πολλούς το γκολ… χρεώνεται στην τύχη καθώς, όπως πιστεύουν, το τέρμα σημειώθηκε κατά λάθος, αφού ο Βραζιλιάνος δεν κλώτσησε την μπάλα όπως ήθελε. «H ιδιοφυΐα του Ροναλντίνιο είναι το κάτι άλλο», αποφάνθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, αναφερόμενος στην ιδέα του «Ντίνιο» να προσποιηθεί ότι θα εκτελέσει το φάουλ πάνω από το τείχος αλλά να περάσει την μπάλα κάτω από αυτό τη στιγμή που το τείχος έκανε άλμα. «Ημουν πλάι του και κατάλαβα ότι θα έκανε κάτι παράξενο, το έβλεπα από την έκφραση στο πρόσωπό του», αποκάλυψε ο συμπαίκτης του Ροναλντίνιο Τιάγο Μότα.

Η Βέρντερ πάλεψε στο β΄ ημίχρονο και δικαιούτο ένα τέρμα, αλλά αυτή την Μπαρτσελόνα δεν τη σταματούσες. «Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι, τα πήγαμε τόσο καλά αλλά δεν μπορούσαμε να τους καταφέρουμε το αποφασιστικό χτύπημα», δήλωσε ο αμυντικός των Γερμανών.

Η ομάδα της Βρέμης πλέον θα συνεχίσει στο κύπελλο UEFA και μπορεί να συγκρουστεί με τον Παναθηναϊκό στη φάση των «32» την Ανοιξη εάν το «τριφύλλι» τελικά τερματίσει δεύτερο στον όμιλό του. Αλλοι πιθανοί αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας σε αυτή την περίπτωση είναι βεβαίως η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Μπορντό, καθώς και οι τρίτοι των ομίλων Ε΄, ΣΤ΄, Ζ΄και Η΄ (εξαιρείται η ΑΕΚ) που βγήκαν αργά χθες.

Τους πιθανούς της αντιπάλους μελετά και η Ιντερ, που έχοντας τερματίσει δεύτερη θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με νικητή ομίλου και με ντεζαβαντάζ έδρας στη ρεβάνς. «Θα ήταν σίγουρα καλύτερα να αποφύγουμε την Τσέλσι και τη Λιόν. Είναι και οι δύο εξαιρετικές ομάδες», δήλωσε ο προπονητής των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ύστερα από την ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερν που άφησε την Ιντερ πίσω από τους Βαυαρούς.

Σημαντική ήταν η προχθεσινή μέρα και για τον Αντρέι Σεφτσένκο, που σκοράρισε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι, στο 2-0 επί της Λέφσκι. «Νομίζω ότι ξεπέρασε τον Εουσέμπιο στον πίνακα των σκόρερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και είναι πίσω από τον Γκερτ Μίλερ», είπε ο προπονητής του, Ζοζέ Μουρίνιο. «Εχοντας ακόμα αρκετά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά του, μπορεί να φτάσει στην κορυφή του πίνακα», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή