Με τη… σφραγίδα της Ωνάση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παγκόσμιο κέντρο της ιππασίας θα γίνει η Αθήνα από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου του 2007. Στο Ολυμπιακό Κέντρο του Μαρκόπουλου θα διεξαχθεί ο 8ος και τελευταίος αγώνας της σειράς «Γκλόμπαλ Τσάμπιονς Τουρ», όπου θα πάρουν μέρος οι κορυφάιοι ιππείς και αμαζόνες στην υπερπήδηση εμποδίων. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Αθηνάς Ωνάση, και ο συγκεκριμένος αγώνας θα φέρει το όνομα της οικογένειας.

«Η Αθήνα ζωντανεύει χάρη στην Αθηνά. Ο Οκτώβριος του 2007 είναι πλέον ορόσημο, τόσο για την ελληνική ιππασία όσο και για την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΙ, Ισίδωρος Κούβελος. Η διοργάνωση θα αποτελέσει σπουδαία διαφήμιση για τη χώρα μας διότι τον αγώνα θα παρακολουθήσουν πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Το κόστος της διοργάνωσης θα ανέλθει στα 900.000 ευρώ, όμως τα 500.000 ευρώ θα καλυφθούν από χορηγούς. Εκτός από το «Ωνάσης CSI5*», η ΕΟΙ θα διοργανώσει στο Μαρκόπουλο από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου έναν διεθνή αγώνα εμποδίων CSI τριών αστέρων και από 11 έως 14 Οκτωβρίου το παγκόσμιο κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων «CSIO4*-W», για 14η συνεχή φορά. Στην παρουσίαση ήταν παρών και ο σύζυγος της Ωνάση, Αλβάρο Μιράντα (3ος ολυμπιονίκης), ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρόκληση να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή