Ο ΠΑΟ θέλει τη μοναξιά της κορυφής

Ο ΠΑΟ θέλει τη μοναξιά της κορυφής

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λάτρης» της μοναξιάς στην κορυφή του ομίλου του, θέλει να αποδειχτεί ο Παναθηναϊκός, αν νικήσει απόψε και την Μακάμπι, στο ΟΑΚΑ (20.45), ενώ ο Αρης βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να κάνει «δύσκολη τη ζωή» της Μπαρτσελόνα και «ψιθυρίζει» την έκπληξη κόντρα στο φαβορί (21.45).

Οι 7 πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα ολοκληρώνονται σήμερα και αν οι πρωταθλητές Ελλάδας επικρατήσουν της Μακάμπι που πρόβαλλε ως συνδιεκδικήτρια της πρώτης θέσης, θα αυξήσουν τη βαθμολογική διαφορά τους στους 3 πόντους από την ισραηλινή ομάδα και θα μετατρέψουν το δεύτερο γύρο της α΄ φάσης, σε τυπική διαδικασία.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Από τα πιο σημαντικά, γιατί παίζουμε μ’ έναν απευθείας αντίπαλό μας για την πρώτη θέση του ομίλου. Σεβόμαστε απόλυτα την Μακάμπι», είπε ο Ομπράντοβιτς που δεν έχει διαπιστώσει καμιά αλλαγή στην τακτική παιχνιδιού της πρωταθλήτριας Ισραήλ, παρά τις αλλαγές παικτών και προπονητή: «Η φιλοσοφία της είναι αναλλοίωτη. Στην επίθεση προσπαθεί να βγάλει όσους περισσότερους αιφνιδιασμούς γίνεται. Για μας ο δρόμος για τη νίκη είναι ξεκάθαρος και περνά μέσα από την άμυνα». Οι «πράσινοι» ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου τους, γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωλίγκα, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» παρακολουθούν μαζικότερα από οποιουσδήποτε άλλους τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας τους.

Από τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σισκάουσκας και Τομάσεβιτς, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ντικούδης.

Για την υπέρβαση

Η Μπαρτσελόνα δεν τρομάζει τον Αρη. Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν το δύσκολο έργο που θα έχουν απόψε στη Βαρκελώνη, κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη, αλλά στοχεύουν ακόμα και στην υπέρβαση. Ο Αντρέα Ματσόν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σπύρο Παντελιάδη, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση υπέστη διάστρεμμα.

«Θα είναι μια σπουδαία αναμέτρηση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και θα το κάνουμε μέχρι τέλους. Το κλειδί θα είναι η άμυνα στο Ναβάρο. Πρέπει να τον εμποδίσουμε. Αν είμαστε δυνατοί στην άμυνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Ραούφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή