Παρελθόν ο Ουαντού, έπονται άλλοι

Παρελθόν ο Ουαντού, έπονται άλλοι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα που «καίει» άπαντες στους Πειραιώτες. Ουδείς διαφωνεί πως έχουν μεγάλη ανάγκη από ενίσχυση, καθώς η πλειοψηφία των καλοκαιρινών μεταγραφών του Τροντ Σόλιντ δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα.

Παράλληλα, στον αέρα βρίσκονται έντεκα παίκτες των «ερυθρολεύκων», των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, πλην του Πατσατζόγλου, που έχει ημερομηνία λήξεως τον χειμώνα, αλλά αναμένεται  να ανανεωθεί.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, η διοίκηση του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε συνεργασία με έναν άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Πειραιά, αλλά και στη μεταγραφική αγορά, και ο οποίος θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Αμπντεσλάμ Ουαντού.

Χθες, συναντήθηκε με τον α΄ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη, και έγινε δεκτό το αίτημά του να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή