Το ντέρμπι στο Λιμάνι δίνει προβάδισμα για τον τίτλο

Το ντέρμπι στο Λιμάνι δίνει προβάδισμα για τον τίτλο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντέρμπι στις… μικρές ρακέτες διεξάγεται σήμερα στον Πειραιά. Η ομάδα πιγκ πογκ του Ολυμπιακού υποδέχεται (18.30) τον περσινό πρωταθλητή, Πέρα Αθηνών, και ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου της Α1 ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το απόλυτο των επιτυχιών σε έξι αγώνες και προπορεύονται στη βαθμολογία με 12 βαθμούς. Με ένα παιχνίδι λιγότερο και, επίσης, με μόνο νίκες (10 β.) οι «Πολίτες» είναι, πρόσκαιρα, στην 4η θέση, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται το ΠΚΔ Ταύρου και τα Χανιά.

Με τον Ολυμπιακό θα παίξει ο νεαρός διεθνής Λευτέρης Μάκρας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στα πλευρά. Στην τριάδα θα βρίσκονται ακόμη ο βασικός παίκτης της ομάδας Γιάννης Βλοτινός και ο Τάσος Ρηνιώτης. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν με τους Κώστα Παπαγεωργίου, Κώστα Λαγογιάννη και τον αειθαλή Γιάννη Κορδούτη. Σήμερα για την Α1 γυναικών θα διεξαχθεί και ο εξ αναβολής αγώνας του Ολυμπιακού με το ΠΚΔ Ταύρου (16.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή