«Βέτο» στον Χαριτωνίδη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις κρισιμότερες στιγμές στην ιστορία του διανύει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του βόλεϊ ανδρών. Η κακή πορεία στα γήπεδα της Ιαπωνίας έχει προβληματίσει παίκτες και διοίκηση. Οι διεθνείς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλουν να τους οδηγήσει ο Κώστας Χαριτωνίδης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με τον ομοσπονδιακό προπονητή, του οποίου ούτως ή άλλως λήγει αυτές τις ημέρες το συμβόλαιό του, θα έχει σήμερα συνάντηση ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θανάσης Μπελιγράτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βολεϊμπολίστες μας δεν θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία της ομοσπονδίας ούτε με τους βοηθούς του Χαριτωνίδη, τον Στέλιο Καζάζη και τον Σάκη Μουστακίδη. Από την άλλη πλευρά, ο Θ. Μπελιγράτης, μετά τις αποτυχημένες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο, είχε εκφράσει τη στήριξή του στην προπονητική ομάδα αλλά η θέση των αθλητών, όπως όλα δείχνουν, θα φέρει αλλαγές στον πάγκο της Εθνικής.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ απηύθυνε πρόσκληση στους εκπρόσωπους των σωματείων της Α1 ανδρών, προκειμένου να συναντηθούν, να συζητήσουν και να κατατεθούν προτάσεις για το μέλλον των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. «Θα συζητήσω και με τα σωματεία για τις εθνικές ομάδες. Είναι θέματα αλληλένδετα», μας είπε ο Θ. Μπελιγράτης. Στη συνάντηση θα τεθεί και ο αριθμός των αλλοδαπών αθλητών, τους οποίους έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί κάθε ομάδα από την περίοδο 2007-2008. Φέτος αγωνίζονται τέσσερις, αλλά του χρόνου ο αριθμός θα περιοριστεί σε τρεις, παρά την αντίθετη άποψη κάποιων σωματείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή