Απειλεί να φύγει από την Τσέλσι ο Σεφτσένκο

Απειλεί να φύγει από την Τσέλσι ο Σεφτσένκο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Τσέλσι εξέφρασε o Αντρέι Σεφτσένκο, δηλώνοντας και ότι ο τρόπος παιχνιδιού του δεν αρέσει στον προπονητή της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο.

«Εάν ο Μουρίνιο δεν είναι ικανοποιημένος από μένα, είμαι έτοιμος να γυρίσω στην Ιταλία για να δείξω πόσο καλά μπορώ ακόμη να παίξω», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Γκάρντιαν».

Σε άλλη συνέντευξη, στην «Ντέιλι Μίρορ», ήταν πιο ήπιος: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Τσέλσι εδώ και καιρό, αλλά το παιχνίδι μου δεν ταιριάζει στον Μουρίνιο» είπε και πρόσθεσε: «Ολοι γράφουν για μένα ότι θα με στείλουν δανεικό στη Μίλαν. Εγώ όμως δεν έχω συζητήσει το θέμα με τη διοίκηση, καθώς κι αυτή ακόμη δεν έχει καταλήξει». Η Μίλαν πάντως αποφεύγει να μιλήσει για δικό της ενδιαφέρον για τον παίκτη.

«Δεν τελείωσα»

Ο Ουκρανός στράικερ διατράνωσε και την πεποίθησή του ότι δεν είναι τελειωμένος ως παίκτης, αλλά κι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτε σε κανέναν: «Ολοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο Αντρέι Σεφτσένκο» τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή