Δεν άντεξε ο Αρης και λύγισε στο τέλος

Δεν άντεξε ο Αρης και λύγισε στο τέλος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αγγιξε» τη νίκη για δεύτερη φορά, όπως συνέβη και στην Νάπολι, αλλά ο Αρης ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 86-83 και δεν ολοκλήρωσε την πολύ καλή εμφάνισή του, γιατί του έλειψε η αυτοσυγκέντρωση στις τελευταίες επιθέσεις του αγώνα.

Ο Αρης ήταν αποφασιστικός από το πρώτο… δευτερόλεπτο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και οι παίκτες του τήρησαν την υπόσχεσή τους ότι θα κοίταζαν… κατάματα τους γηπεδούχους. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 10-15, η Μπαρτσελόνα «απάντησε» με σερί 9-0 και ανέκτησε το προβάδισμα στο 10΄ (23-19), αλλά ο Αρης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, εκτός έδρας εμφανίσεις του, παρέμεινε αξιόμαχος στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Με τον Μάσεϊ να αποτελεί τον μόνιμο «πονοκέφαλο» του προπονητή της Μπάρτσα, Αϊτο Ρενέσες, ο Αρης δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι το σκορ κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και η ελληνική ομάδα, ήταν προσεκτική στα επιθετικά καθήκοντά της. O Ναβάρο ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα, όπως είχε προβλέψει και ο Τέρι Καστλ και ταλαιπώρησε όλους τους περιφερειακούς αντιπάλους του, ενώ ο Λάκοβιτς πέτυχε καθοριστικά καλάθια, κάθε φορά που ο Αρης πλησίαζε σε απόσταση αναπνοής στο σκορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή