Ενοχλημένος ο Βεζυρτζής με τα σενάρια

Ενοχλημένος ο Βεζυρτζής με τα σενάρια

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς δήλωνε ότι «με τη νέα διοίκηση τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον ΠΑΟΚ», ο Νίκος Βεζυρτζής εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος για τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από τα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ. Και σύμφωνα με τα οποία ο Γιάννης Γούμενος προσπαθεί να βρει αγοραστή, ώστε να μη χάσει από την παραχώρηση των μετοχών. Μάλιστα, ο κ. Βεζυρτζής θεωρεί ότι το έργο του στις συνεχόμενες συναντήσεις που έχει τις τελευταίες ημέρες με ανθρώπους τόσο του υπουργείου Οικονομικών όσο και με του υπουργείου Εξωτερικών, θα ήταν πιο εύκολο αν δεν έβρισκε διάφορα εμπόδια από αυτά τα σενάρια.

Πάντως, ο Βούκοτιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη στάση που έχουν κρατήσει όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα και ευελπιστώ ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλη αυτήν την περίοδο δεν φάνηκε μέσα στα παιχνίδια ότι έχουμε αυτά τα προβλήματα. Οι παίκτες έδειξαν πολλή υπομονή και σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ και αξίζουν συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση που είχαν ώς τώρα απέναντι στα ματς, αλλά και στα αποδυτήρια». Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται πολλά, η ομάδα δείχνει ότι έχει ικανότητες και δυνατότητες, το θέμα είναι αν μπορούμε να κάνουμε μια μεταγραφή για να γίνει πιο καλή η ομάδα. Δηλαδή να φέρουμε έναν παίκτη, που θα δώσει κάτι που δεν έχει τώρα η ομάδα. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της διοίκησης, θα δούμε τι μας λείπει, τι έχουμε, και αναλόγως θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ηρακλής

Αντίθετα με τον Βούκοτιτς, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο εμφανίστηκε βέβαιος για τις κινήσεις του Ηρακλή. Ο προπονητής του «γηραιού» μάλιστα έκανε λόγω για δύο μεταγραφές: «Σίγουρα όλες οι ομάδες θα κάνουν κινήσεις για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους. Εμείς μιλήσαμε για τη δική μας φιλοσοφία στις μεταγραφές και πόσοι παίκτες θα συμπληρώσουν το ρόστερ και σε ποιες θέσεις. Το συζητήσαμε αυτό το θέμα για να μη σπάσουμε την τωρινή ομάδα και απλώς να τη συμπληρώσουμε με δύο παίκτες. Μιλήσαμε για Ελληνες καλούς παίκτες, αλλά και για μερικούς ξένους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή