ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΜΠΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Προσωπικότητες στη γιορτή του ΠΣΑΤ

Δύο μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου έχουν προσκληθεί και θα παραστούν στην ετήσια γιορτή βράβευσης των κορυφαίων, που θα διοργανώσει ο ΠΣΑΤ τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2006 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Σόκρατες και τον Καμερουνέζο Ροζέ Μιλά, οι οποίοι θα βραβευθούν από τον Σύνδεσμο. Με το Επαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ηθους θα τιμηθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την προσφορά του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, από την οποία αποχώρησε με ρεκόρ συμμετοχών (119).

ΒΡΟΧΗ TA «ΧΡΥΣΑ»

Και πέμπτο ο Ταϊγανίδης

Και πέμπτο χρυσό μετάλλιο συνέλεξε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για αθλητές με αναπηρία, που διεξάγεται στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. Νίκησε στα 50 μ. ελεύθερο με παγκόσμιο ρεκόρ 24.51.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Πέρασε μπροστά το Πέρα

Προβάδισμα στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του πιγκ πογκ πήρε το Πέρα ύστερα από τη χθεσινή νίκη του επί του, επίσης αήττητου ως και προχθές, Ολυμπιακού με 4-3. Στις γυναίκες ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΚΔ Ταύρου με 4-0.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Δέκατη θέση στα Τορνέιντο

Στη 10η θέση (σε 48 πληρώματα) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των σκαφών Τορνέιντο, που διεξάγεται στην Αργεντινή, ανέβηκαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Κώστας Τριγκώνης. Εχουν με 54 βαθμούς ποινής. Βρίσκονται δε μόλις 12 βαθμούς πίσω από τους 3ους, τους Αργεντίνους, Σ. Λάνγκε – Κ. Εσπινόλα και μπορούν να διεκδικήσουν μετάλλιο. Προηγούνται οι Αυστριακοί Ρ. Χαγκάρα – Χ.Π. Σταϊναχερ με 13 βαθμούς και ακολουθούν οι Αυστραλοί Ντ. Μπάντοκ – Γκ. Ασμπι με 14.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκλόβερ στην Ολυμπιάδα

Η Ολυμπιάδα Πατρών ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόν Γκλόβερ. Ο 28χρονος γκαρντ, που αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ και του φόργουοντ, έχει εμπειρία από το ΝΒΑ και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Καράτε στους Ολυμπιακούς

Νέα προσπάθεια για την ένταξη του καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνουν η παγκόσμια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. «Με δεδομένη την αλλαγή του τρόπου επιλογής των Ολυμπιακών Αθλημάτων, οπότε απαιτείται, πλέον, μόνο το 51% των ψήφων των Αθανάτων για την ένταξη ενός νέου αθλήματος στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, το καράτε ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της διεθνούς ομοσπονδίας, Γιώργος Γερόλυμπος.

ΒΟΛΕΪ

Επιστρέφει ο Μπάεφ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριελήφθη ο Θοδωρής Μπάεφ. Ο διεθνής παίκτης κοντεύει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και, ενδέχεται, ν’ αγωνισθεί αύριο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ

Στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο

Στην αίθουσα «Sports Hall» του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή το Κύπελλο Ελλάδος κλειστού χώρου 18 μ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων στο σύνθετο και στο ολυμπιακό τόξο. Θα μετάσχουν 162 αθλητές και αθλήτριες από 27 σωματεία. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 09.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή