ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Μέτρα κατά της βίας

Σημαντικές αποφάσεις για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα έλαβε χθες η Σούπερ Λίγκα. Ανάμεσα σε άλλα, καθιερώνεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τοποθετούνται εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες στα γήπεδα, ενώ θα γίνεται έρευνα στις θύρες και τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου μία ώρα πριν από το άνοιγμα των θυρών.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Εκτός πινάκων ο Πάνου

Εκτός πινάκων για την τρέχουσα περίοδο έθεσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον Γ. Πάνου, ο οποίος ήταν βοηθός διαιτητή στον αγώνα Αιγάλεω – ΑΕΚ. Του επιβλήθηκε αποκλεισμός πέντε αγωνιστικών, αλλά επειδή είχε τιμωρηθεί και με τέσσερις αγωνιστικές για τον αγώνα ΟΦΗ – Εργοτέλης, η ΚΕΔ εφήρμοσε το άρθρο 49 παρ. 2β, θέτοντας τον Πάνου εκτός πινάκων. Παράλληλα, η Επιτροπή τιμώρησε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών τον διαιτητή Κωνσταντίνο Ζανετίδη που «σφύριξε» στον αγώνα Παναθηναϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς (όπου αρνήθηκε πέναλτι στην Καλαμαριά στις καθυστερήσεις του αγώνα) και τεσσάρων αγωνιστικών τον διαιτητή Χρήστο Καρατζά για την απόδοσή του στην αναμέτρηση Ηρακλής – Κέρκυρα.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ολα για όλα στην Τούμπα

«Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποσπάσουμε βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα» τόνισε χθες ο Γιώργος Παράσχος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου στο Ιντερνετ. Και πρόσθεσε: «Το θετικό είναι ότι τώρα πια έχουμε περισσότερες λύσεις και αυτό είναι σημαντικό, διότι έχουν μειωθεί τα προβλήματα και μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές. Ας ελπίσουμε ότι η κακοτυχία και τα δοκάρια θα πάψουν να υπάρχουν και ότι οι ευκαιρίες μας θα μεταφραστούν σε γκολ». Χωρίς προβλήματα γυμνάστηκε χθες ο Κριστιάνο Ρότσα.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ

«Ποιο επεισόδιο;»

Η ΠΑΕ, όπως και οι Γιάννης Σωτήρχος και Γιώργος Καντιμοίρης, διέψευσαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισόδιο των δύο παικτών στην προπόνηση της Τετάρτης. «Το κλίμα μεταξύ των παικτών και γενικά όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πολύ καλό, παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν κάποιοι να το διαταράξουν» τονίστηκε σε ανακοίνωση της ομάδας. «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και μου προξενεί εντύπωση πώς κάποιος ή κάποιοι, προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή στην ομάδα. Ομως, δεν θα τους περάσει» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Σωτήρχος.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παραμένει ο Ιαντσουκ

Συχωροχάρτι πήρε τελικά ο Ιαντσουκ και εκεί που φαινόταν σίγουρη η λύση του συμβολαίου του, ο Ουκρανός παραμένει στην ομάδα. Για να αναστραφεί το κλίμα, ο Ιαντσουκ μίλησε κατ’ ιδίαν με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, διαβεβαιώνοντας (με πειστικό τρόπο) ότι όλα όσα φέρονται να δήλωσε σε ουκρανική ιστοσελίδα ήταν υπερβολικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή