Αήττητα… παράπονα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να απολαμβάνει την αήττητη πορεία του στην Ευρωλίγκα και την πρώτη θέση στον όμιλό του, αλλά η αυτοκριτική των «πρασίνων» είναι αυστηρή για την απόδοση που είχαν στον προχθεσινό αγώνα με τη Μακάμπι, και ο Ομπράντοβιτς δεν θέλησε να «χρυσώσει το χάπι». Υστερα από 7 νίκες, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν και για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, επειδή είχαν δύο σημαντικές απουσίες του Τομάσεβιτς και του Σισκάουσκας και ίσως να εμφανίστηκαν κάποια σημάδια κόπωσης από το «σιρκουί» των 19 νικών σε 20 αγώνες, συνολικά.

«Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ πιο ήρεμα για εμάς. Ομως, από όσα συνέβησαν φάνηκε πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι βολές» είπε ο Σέρβος τεχνικός και παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν κακή άμυνα και στην επίθεση δεν είχαν τις ενδεδειγμένες επιλογές.  «Θα αρχίσουμε στον δεύτερο γύρο έχοντας τη σκέψη ότι δεν έχουμε καμιά διαφορά από τις άλλες ομάδες και με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαμε στον πρώτο. Θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% μας. Η Ευρωλίγκα δεν τελείωσε σήμερα (προχθές)».

Οι Ισραηλινοί, με πρώτο τον πρόεδρο της Μακάμπι, Σιμόν Μισράχι, πείστηκαν ότι το καλάθι του Γιασάιτις ήταν εκπρόθεσμο και ο Ομπράντοβιτς, που είδε την τελευταία φάση στο βίντεο, κατέθεσε και μια παλαιότερη πρόταση που υπάρχει για τις συγκεκριμένες φάσεις:

«Καλό θα ήταν να επανεξετάσει η Ευρωλίγκα το θέμα του ριπλέι, ώστε οι διαιτητές να παίρνουν πιο εύκολα τις σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες φάσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή